[Jump少有的邪道漫] 約定的夢幻島

1001 回覆
161 Like 9 Dislike
諾曼應該唔喺果到
如果喺到嘅話佢應該會係反抗果批?

同EMMA交流得最多果個細路話有個人要帶佢去見
果個應該係諾曼喇掛
如果唔係.....真係可以等睇諾曼黑化出返嚟

但諾曼冇反抗過
照D鬼講應該D細路係任人殺

會唔會係大叔以前啲同伴?

希望係諾曼

應該唔會係諾曼啦,嗰到雖然都係一隻貴族級既鬼話事
但諾曼係最高級既貨黎,應該直接比最高級既鬼食左
諾曼唔會咁快出場啦

分析左一大輪形勢又完左一話,又要等
其實套漫畫除左大叔都冇出現過成年男性
估計諾曼,係比鬼拎左佢配種,唔會殺死
如果唔係你地諗下班媽媽點樣大肚
應該係有一班超高級品男性係鬼社會有d地位
的確諾曼而家出場嘅話有啲兒戲同唔make sense, 反而加入新角加強艾瑪同雷一方勢力比較正常, 以實力同智慧黎講同班「鬼」差距太大
的確諾曼而家出場嘅話有啲兒戲同唔make sense, 反而加入新角加強艾瑪同雷一方勢力比較正常, 以實力同智慧黎講同班「鬼」差距太大

會唔會係大叔既同伴重未死哂, 連返去幫大叔條線
1次睇2篇好幸福
呢篇好睇 有最初農場既感覺
艾瑪仲要講自己係先到先得好正
諾曼應該唔喺果到

果個應該係諾曼喇掛

但諾曼冇反抗過

希望係諾曼

諾曼200%無死到
呢篇好睇 有最初農場既感覺
艾瑪仲要講自己係先到先得好正

係…出左農場後悶左咁耐,呢篇好吸引
諾曼應該唔喺果到

果個應該係諾曼喇掛

但諾曼冇反抗過

希望係諾曼

諾曼200%無死到

諾曼未死應該係肯定
做得咁正既角色唔會咁易放棄
但都冇可能起到
作為頂級貨點會随便俾人走私到出黎
出左68集了中字
不過真係棄坑

唔通就無人再翻譯嗎
題材新鮮,但係橋段唔夠出人意表,太大路
新一話
Lm
希望各位大大見到其他地方繼續中字就放出黎
有個fd成日拗話食狗肉冇問題,同食豬牛羊雞冇分別,我介紹呢套漫畫比佢睇,諗住玩下佢,琴日無啦啦打黎話多謝我,我心諗做乜鳩?點知啱先睇FB見到佢跳樓死左

新聞link?
關套野咩事
新一話
有個fd成日拗話食狗肉冇問題,同食豬牛羊雞冇分別,我介紹呢套漫畫比佢睇,諗住玩下佢,琴日無啦啦打黎話多謝我,我心諗做乜鳩?點知啱先睇FB見到佢跳樓死左

新聞link?
關套野咩事

請善用起底功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞