[普查] BlackBerry, 係 LIHKG 有幾多人用緊 ?

364 回覆
17 Like 5 Dislike

用緊droid turbo 係黑暗環境睇已經睇到眼通
Keyone 仲要光多一倍
棄已放
收到話keyone今個月底開賣,$4988

用緊droid turbo 係黑暗環境睇已經睇到眼通
Keyone 仲要光多一倍
棄已放

用減藍光app

堅?上網睇水貨都要55xx

旗艦價位
我都希望唔係堅,好想買,不過$4988

收得皮
630都出埋你依家先出625
食得屎啦
如果想入部二手玩下,應該揾passport定classic 好?
如果想入部二手玩下,應該揾passport定classic 好?

其實我覺得classic 好睇過passport
但個spec 差太遠太遠

你買黎做咩先?

你買黎做咩先?

諗諗下都係買priv
os10又話就快連whatsapp都用唔到
由ip4開始都係用iPhone, 但係一直想用blackberry,遲下去個幾月旅行,但係個電話又要長期 standby等通知 ,所以想買部bb喺旅行嗰陣做主機
https://www.amazon.com/BlackBerry-Factory-Unlocked-Smartphone-Warranty/dp/B0169SNI3C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1495375413&sr=8-2&keywords=priv
直送

依部係stv 100-1/3/4?
定係其實無分別?

1 有無線差電
其他冇
3 好似係港版

你買黎做咩先?

諗諗下都係買priv
由ip4開始都係用iPhone, 但係一直想用blackberry,遲下去個幾月旅行,但係個電話又要長期 standby等通知 ,所以想買部bb喺旅行嗰陣做主機

一早已經用唔到
利申用緊Classic

你買黎做咩先?

諗諗下都係買priv

一早已經用唔到
利申用緊Classic

早在上年年尾已經宣布唔再支援,不過之後再延長至今年年中。
雖然有第三方app可以代替官方app,但始終差啲。
廁所磚公司機
等左咁耐 BB keyone 都未有消息

同感,已經唔耐煩並開始向其它牌子旗艦機埋手

有時真係爭唔落

有時真係爭唔落

等得黎都變二手科技

有時真係爭唔落

轉左Andriod已經無信心

你買黎做咩先?

諗諗下都係買priv

我都想買priv , 但睇preview佢影相唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞