[普查] BlackBerry, 係 LIHKG 有幾多人用緊 ?

364 回覆
17 Like 5 Dislike
如果打速成,keynote 選字果陣會唔會誤觸果三粒制,有d 擔心

有好多 review 都咁講過
用緊最平嘅bb機 dtek50 ,點解買?因為當時我8月壞左電話,想買過新中階手機除大陸手機外冇咩好選擇,

雖係電量雖少同埋冇咩特色外,整體我滿意的單單係人個牌子已經值錢啦
一直都想用q20
用緊最平嘅bb機 dtek50 ,點解買?因為當時我8月壞左電話,想買過新中階手機除大陸手機外冇咩好選擇,

雖係電量雖少同埋冇咩特色外,整體我滿意的單單係人個牌子已經值錢啦

dtek50係TCL造
而家部PRIV 做公司機
CLASSIC 封緊塵
結論BB 收發EMAIL (BBOS)一撚流
行AN既BB = 垃圾

行 AN 既 BB, 個 OS 同普通 AN OS 一樣 ?

都係加左啲自家app同特別功能咁囉。
不過要承認嘅係BlackBerry hub個app係做得幾好。
同埋Dtek by Blackberry一直track住其它app做過啲咩,即係有app access 過你啲contacts都會知
CLASSIC 封緊塵
行AN既BB = 垃圾

收發依個term真係好大陸味濃

passport服役中
如果打速成,keynote 選字果陣會唔會誤觸果三粒制,有d 擔心

可惜用625,我要用手機執相,唔係都會唔理係TCL去狗衝

passport服役中

除咗個Camera focus 有問題 同埋Play Store啲App有時會冇反應之外, 根本就完勝

passport服役中

除咗個Camera focus 有問題 同埋Play Store啲App有時會冇反應之外, 根本就完勝

Camera focus問題,同playstore唔穩定已經係死症,總唔可能買部機齋 email & sms

期待佢部 KEYONE
半年前部classic 都比埋人了

個相機就算啦,日光日白都可以接受
如果暗少少真係收得工
不過聽電話同人地聽我講都勁清楚,實體keyboard出同收email真係無撚敵

個相機就算啦,日光日白都可以接受
如果暗少少真係收得工
不過聽電話同人地聽我講都勁清楚,實體keyboard出同收email真係無撚敵

暗少少個 Mon 就狂閃
有冇人用 BBM ?
有冇人用 BBM ?

公司舊時用BB
自己身痕用BB Priv
之後公司今年轉用iphone
用到呢家
BB fans
Priv+iPhone SE
有冇人用 BBM ?

公司用?
有冇人用 BBM ?

公司用?

個人用。
有冇人用 BBM ?

公司用?

個人用。

平時Chatting用? BBM唔係人哋又有先用到架咩? 香港多人用BBM咩?
有冇人用 BBM ?

公司用?

個人用。

平時Chatting用? BBM唔係人哋又有先用到架咩? 香港多人用BBM咩?

唔多 我都係得啲blackberry group嘅人定期交流blackberry新聞先用
其實pri 好唔好用,係咪好易過hot 同hang機 ?

利申:想買部水貨玩
CLASSIC 封緊塵
行AN既BB = 垃圾

收發依個term真係好大陸味濃

如果對方唔係用bb可否用bbos 收發email ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞