[普查] BlackBerry, 係 LIHKG 有幾多人用緊 ?

364 回覆
17 Like 5 Dislike
上星期已買 好好用 我用Google廣拼 冇輸入問題 各位巴打都好以試下用Google倉頡輸入法
用緊priv 之前passport,

但部priv 就收皮

應該會轉會了

點收皮?
入左部二手美水 Priv 返工用
想買部bb做後備機 係咪os10 whatsapp遲d會無得用
priv,dtek系列 出左android7未
想買部bb做後備機 係咪os10 whatsapp遲d會無得用

係呀,十月月尾就冇(聲稱)
上星期已買 好好用 我用Google廣拼 冇輸入問題 各位巴打都好以試下用Google倉頡輸入法

唔係話甩MON咩會
我搵到有巴打有水貨
但驚甩MON所以無買

唔係話甩MON咩會
我搵到有巴打有水貨
但驚甩MON所以無買

部 Black 會唔會有改善呢?

係呀,十月月尾就冇(聲稱)
https://www.youtube.com/watch?v=2J1UgMAPNtw
BackBerry 出咗實 Mon 版 KEY one
Passport打唔到一弓月女金十呢啲單碼字

打到
禁空白鍵
不過如果用wtsapp會直接send走左
Passport打唔到一弓月女金十呢啲單碼字

打到
禁空白鍵
不過如果用wtsapp會直接send走左

亦都可以連埋下一個字一齊打, 如果下一個唔係單碼字的話.
應該㩒空白位最快?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞