[普查] BlackBerry, 係 LIHKG 有幾多人用緊 ?

364 回覆
17 Like 5 Dislike
BB10 whatsapp support 再延長去2017年底
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主
BB10 whatsapp support 再延長去2017年底
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主

掂 唔使轉住
有冇位巴打仲死守緊

想買部passport玩下

想問下ig 呢類android apps正唔正 常運作到?

有第三方 face10 insta10 可以代替 ,流暢

Thx巴打
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主

掂 唔使轉住

其實我無轉,早個排已經用andriod版,屌sd唔到相sd唔到野又慢又lag都係咁用
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主

掂 唔使轉住

其實我無轉,早個排已經用andriod版,屌sd唔到相sd唔到野又慢又lag都係咁用

之前喺crackberry見過個post有人整到send到嘢,仲有教學
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主

掂 唔使轉住

我諗住用到用住先 遲d等keyone跌價先買
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主

掂 唔使轉住

英雄所見相同
部 passport BB 之前用咗好長時間 update 過好多次個 OS 先至有今時今日嘅 performance. 如果今次嘅調整進度又係差唔多的話, 等年幾兩年之後先買, 個性價比應該會高翻啲.
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主

掂 唔使轉住

英雄所見相同
部 passport BB 之前用咗好長時間 update 過好多次個 OS 先至有今時今日嘅 performance. 如果今次嘅調整進度又係差唔多的話, 等年幾兩年之後先買, 個性價比應該會高翻啲.

我諗跌價都好快 2千尾3千頭差唔多
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主

掂 唔使轉住

之前喺crackberry見過個post有人整到send到嘢,仲有教學

我見過有一個,但極煩,最後唔sd算
有冇位巴打仲死守緊

Classic機主

掂 唔使轉住

Andriod真係有d卻步...
keyone玩過一個星期
一開始連倉頡都打唔到 之後出左個patch先打到

有排等

有排等

得2cc ca 用落覺得冇咩特別
keyone好撚貴
用左幾日
覺得ok 粒電真係好慳下
兩日差一次
用左幾日
兩日差一次

bb 電
用左幾日
兩日差一次

bb 電

但有無方法可以最快中轉英/英轉中
襟住space 仲要向個mon再點一下有d 反智
alt 加 enter 有時覺得部機就跌咁
其次都無咩話好唔好
我用途都係打字同傾電話多
仲用緊五六年前部9900
用緊s8+, 但是在amazon買了keyboard cover, 等緊運來香港。

同時用緊bb hub app,應該可以同bb機差不多感覺
用左幾日
兩日差一次

bb 電

但有無方法可以最快中轉英/英轉中
襟住space 仲要向個mon再點一下有d 反智
alt 加 enter 有時覺得部機就跌咁
其次都無咩話好唔好
我用途都係打字同傾電話多

應該冇
保養可以點搞?
Priv而家$2000左右有啲心動
Btw之前係咪有巴打話咩轉唔到輸入法定點?
而家買2手passport抵唔抵
1000蚊黎講性能值唔值
會唔會好多問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞