[普查] BlackBerry, 係 LIHKG 有幾多人用緊 ?

364 回覆
17 Like 5 Dislike
用緊BB passport
啲人見親部機都會問

同我一樣,個個見到部passport都似見到floppy咁
好耐之前係外國果陣用blackberry 9700
不過返到香港好似用唔到wifi /data
有冇人知可以點搞?
bb priv non chink manufacturers user

香港係咪冇全新賣,要去 ebay?
bb priv non chink manufacturers user

香港係咪冇全新賣,要去 ebay?

香港應該有水貨賣, 就算上網買都係去 Amazon, ebay勁危險
係Amazon US 買左部Priv 等緊ship過黎

Unblocked? 幾錢?

STV 100-1 unlocked
行到3,7 LTE band
2k3

死,有d吸引,其實我覺得推keyboard出黎好型

個keyboard拉埋出嚟部嘢真係好長

有冇upgrade os10,有冇咩新野

2k3

巴打Priv行Android 6.0喎
Blackberry classic + iphone
公司野要 24 小時唔理你喺邊旅行 on call

2k3

我知,但上面巴打唔係用緊bbos既機咩?

2k3

我知,但上面巴打唔係用緊bbos既機咩?

me? 係呀, 而家我部 Passport 行緊 10.3.3, 少改動
如果classic 繼續用到 whatsapp 一定買部玩下
部keyone 500英鎊喎...
上eBay 平平買左部q5 有網絡鎖,如果想解鎖應該點做,我唔知部機係咩營運商
如果classic 繼續用到 whatsapp 一定買部玩下

其實用到,但好鳩煩
等緊keyone
用緊q10
等緊keyone
用緊q10

https://www.clove.co.uk/blackberry-keyone
呢到GBP415,
寄黎HK 唔洗稅

其實用到,但好鳩煩

好似要裝幾樣野。?
等緊keyone
用緊q10

https://www.clove.co.uk/blackberry-keyone
呢到GBP415,
寄黎HK 唔洗稅

4k買sd625

其實用到,但好鳩煩

好似要裝幾樣野。?

­最簡單download andriod apk裝,
一樣用到,但冇Hub冇得upload野
upload雖然麻鳩煩但有得解決,反而hub真係冇計

其實用到,但好鳩煩

好似要裝幾樣野。?

­最簡單download andriod apk裝,
一樣用到,但冇Hub冇得upload野
upload雖然麻鳩煩但有得解決,反而hub真係冇計

姐係冇得upload contacts?!
等緊keyone
想快d掉左nokia6部垃圾
等緊keyone
用緊q10

呢到GBP415,
寄黎HK 唔洗稅

4k買sd625

4k 咁貴都想買係因為keyboard lol
唔打機 的話粒u 唔太重要
買住部priv 2 手 用住先 ,等部keyone 出就轉.
大家點睇 priv
買住部priv 2 手 用住先 ,等部keyone 出就轉.
大家點睇 priv

部 keyone 都係睇定啲先啦, 唔好衝
BB10 個速成好好用
4月中都嚟緊,點解仲未有Keyone消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞