IT界討論區(69) IT行業求狗若渴 出9K請白紙

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
幼稚園都有教,唔過 15 億美元市值嘅,基本上可以 ignore

要賭大細玩 option 啦
1475例外 呢隻唔過15億usd 但好硬淨
返Placement 由0學起用AngularJS寫Front end
好耐冇見你入嚟
見到啲內需、REITs 炒到咁其實唔太開胃,代表個市真係好大隱憂,希望仲可以玩多最後一浪
Angular幾?
食品股都炒到咁 一定落番去 不過長遠睇呢隻似維他奶 都拎得過既應該
AngularJS = 1.X
維他奶用 5 年上下 P/E range 都計到

不過唔想玩佢,佢一 keep 唔住盈利增長就 bye bye
2866 都係殘股,不過細嘢,睇你敢唔敢玩
啱啱Google咗先知原來Angular出到7.0......
Hong Kong no IT

If you want IT, please become rich and go to silicon valley
半年update一次
「角」好似自從 2.X 開始,將每個細版本轉晒做大版本,所以俾人有更新得好快嘅感覺,我諗佢都係抄「反應」嘅 versioning 方法
應該pls go to silicon valley and become rich
佢無講錯 係become rich and go to silicon valley
而家玩𠵱兩隻
1573痴左線 冇入到
有冇巴打可以講多啲seamatch有咩問題,Fg好迷惘
西match本身就係一個大問題

請善用Google search
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞