淘仔耳機集中討論貼(46)選擇多多 耳聽為實

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
我都想整隻玩下 咁平
但未諗到點配線

你用銀線 低頻會唔會收好多?
睇你口味啦,我就覺得我呢對煲咗差唔多100hr嘅zsx配呢個組合,啲低頻係唔錯嘅
我用2.5頭嘅,唔知會唔會有影響
V90, C12?
Xperia 10 plus

所以底噪係冇法解決?
有無巴絲知香港做私模8+1 要加幾錢?
新手lm
唔好意思
咩係DAC?AMP?
我淨係知jerjer線 又係屬於咩
我本身諗住盲狙ibasso dc02/db magix ac03
請問各位

本身有條SE215, 想淘條藍芽線用黎做運動
用iphone

有無咩介紹? 小凡?
小凡唔好諗
得一間有賣既
呢個對於消底噪係咪會有幫助? 因為都諗住長用
Search過下係咪比較舊model ?
依家d電話都support ?
https://www.bassheadspeakers.com/top-10-best-portable-headphone-amps/

自己search過下 係咪呢d都係?
其實同jerjer線有咩分別? 勁好多?
直接問代理吧
咁有邊間比較好?

原裝好似好貴
因為都唔平 我耳機又用緊cheap野 所以仲諗緊有冇必要/買jerjer算

另 以上推呢d係咪可以解決底噪問題?
FiiO E17K ALPEN 2 USB DAC Headphone Amplifier

自己睇過下 又可以做埋電腦sound output
好似ok
大家有冇咩諗法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞