淘仔耳機集中討論貼(46)選擇多多 耳聽為實

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
探古天樂?
寄去菜鳥/福田順豐站個到 星期六日北上去攞囉
用左kz zs3幾年 有無邊隻kz值得升級?
用左kz zsr幾年 有無邊隻kz值得升級?

1k耳機仲有冇推介同e4k比如何
(打算買個可以換線的耳機長用
DT6, TRN V90, CCA C12
就係唔推 KZ

唔做打手啦
(新增:內容)反送中運動越演越烈,加上十.一臨近,美國聯邦快遞公司(FedEx)中國部門涉嫌非法運送管制刀具至香港,已被相關部門扣押;淘寶網又不會將面罩、安全帽賣給香港人。近日,內地部門逐步收緊所有內地寄往香港的包裹,本地採購業內人士向《蘋果》透露,最近在內地的樣辦只可以用順豐速遞寄出,而收貨也比今年6月前變得慢了很多,當中有部份產品被列入進出口商品抽查檢驗範圍。

from蘋果
而家真係唔好淘耳機住
分分鐘俾人屌用耳機線襲警
【耳机包数码产品收纳整理盒入耳式耳机MP3播放器耳机线数据线充电宝移动电源手表首饰品分类归纳袋便携手提包】https://m.tb.cn/h.eP93tbL?sm=a53379 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₴RHfKYlqPers₴后到👉◇綯℡寳👈

e個9格盒之前係咪有人可以將佢改到12格,有冇教學,使唔使另外買魔術貼
隻華匠整左就三星期,連代理都問唔到進度搞成點...
會唔會要等得耐過同佢做CM嫁仆街
公模都要整?
2 pin?
user id
想問下 如果想係香港買華匠代理私模 應該要去邊?
問下店主有冇得另外買幾塊隔板, 我都係用多3塊隔板 6格變9格
但佢發左貨 頂
頭先問多次,confirm左真係出左貨了,molamola
等黎到睇下有冇得1格放2對耳機先
線唔粗嘅話ok嘅
冇錢買靚粗線

DS E12^3
對比14T感覺「大氣」好多
細細個錄音室同演奏廳,個種開掦感覺的分別

唔太夾CCDD少咗好多大氣感
人聲唔夠14T出 潤
整體感覺相似 但唔太有靜電味 高頻細節多
14T嘅大氣版本

DS EX^2 感覺好好多 比之前個測試版完整
高頻空靈感大好多 但人聲齒音唔刺耳
三頻平均

同抬三個人 三個人話價錢接受到
店員話定價合理

同價錢我同店員二揀一會揀EX

試咗店員Massdrop隻宙斯
平均 人聲比較乾
講番小小我知的野
暫時藍牙耳機, 耳機都送到
藍牙音響可能充公
上一個星期試左

條友驚充公的責任問題唔寄姐

樂彼出an機了,單4497
自家OS 定Hiby OS?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞