淘仔耳機集中討論貼(46)選擇多多 耳聽為實

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
無detail得張相
應該自家an
太長追唔切post

幾年前入左隻悅耳七單聽到而家
想換隻圈鐵 而家已經唔知淘仔diy發展成點

有冇推薦?
$1000-$1500左右 直推iPhone Xs max
日本女聲 求推薦 (謝絕俾多少少)
想問下secret garden1換咩線
tfz no.3 同ti分別大唔大?
ok大
利申:木耳
我想問如果想買做運動無線耳機係咪求其買就OK定有師兄有推介?
本土隻Coast Audio Nebulae都唔錯, 1k嚟講
星雲
想問有google play store 緊要嗎?

r5 ,dx160 ,shanling m6 , fiio m11 pro

好似得 r5 / shanling m6 confirmed 有google play.

想買新機..
我都諗緊r5 同dx160 ,apk 可以上網download,係player嚟講play store 唔緊要
其實我只想睇埋youtube

fiio m11 headfi人話apk 唔到youtube. 所以擔心dx160唔得 同埋headfi話dx160用rockchip行andriod 好lag.

m11pro個THX係吸引。可惜個人講太大部
R5 好似話係行 android 底, 試過 4.4, 聲係夠大, 但聲底總覺得軟綿綿, 拋唔開an機調音, 最後無落手. 而家唸緊 dx160, 內置播放器好似係獨立唔經 android 系統.
請問邊度睇到dx160播放app 會bypass andriod? 我睇r5 廣告hiby os 話有自家”dta andriod global lossless output”技術可bypass andriod.
想問下係咪要另外買線,有無咩平嘅線推介
Jq 出新耳機!
兩靜兩鐵一圈
出左啦咩
衝!
但JQ 見上面啲留言
似乎 QC 麻麻地喎
早排個個 煲大完隻NX7
宜家風向又開始 吹隻DB3 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞