連仔幾時做嘢? 而家連Twitter都ban中國打手啦

1070 回覆
596 Like 5 Dislike
大家睇到邊啲人喺度搞事啦。
一叫話ban中國打手,就喺度搞事
#HongKong #Hongkongprotests #HongKongProtestors #香港 #香港デモ #香港空港 #香港加油 #香港国際空港 #香港反送中 #香港ディズニーランド #HongKongPolice #香港游行 #NoExtradictionToChina #ExtraditionBill #HongKongAirport #HongKongFreedom #HongKongers #BoycottMulan
#antiELAB #홍콩 #범죄인인도법 #송환법 #홍콩경찰
好多泡菜仔/泡菜妹用架

p pai tui ng dou
不過係twitter做緊野啦
retweet,同埋加自己意見嘅tweet+TAG
同本post主題無關,所以你係轉移視線

呢個post講緊叫連仔好似twitter 咁ban 晒啲帶風向、分身呢類嘅中國打手
支持
[Youtube戰線] 全面封殺五毛

https://lih.kg/1491018
真,連登已敗壞,再不Ban 5毛 3毛, 後果不堪切想
無錯。

中國網軍不斷搞事,快啲ban啦
邊度轉移視線?

事實個post係講緊應該ban搞事嘅打手。而你同時喺度搞事。

你不斷喺個post度搞事,點樣同主題無關?
呢個post講緊叫連仔好似twitter 咁ban 晒啲帶風向、分身呢類嘅中國打手
我邊度搞事?請指出

你最少喺#49、#53、#59轉移視線去我身上

我邊度轉移視線去你身上?請指出。
本post講緊搞事嘅人應該ban. 而你就不斷搞事。

你最少喺#49、#53、#59轉移視線去我身上

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞