連仔幾時做嘢? 而家連Twitter都ban中國打手啦

1070 回覆
596 Like 5 Dislike
或者可唔可以ban左d俾大量會然blocked嘅人
睇埋內容啦可能要

連仔回應吓啦
支持連仔
唔好意思阻阻你

聯署網址:
https://petition.parliament.uk/petitions/244402

唔洗verify citizenship 自己諗簽唔簽
只要提供 email address + 英文名 +選Location + Postal code

喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 成功例子參考
咁班打手拎堆分身同時block左樓主
樓主咪爆開
睇埋內容囉所以要
上唔上連登係一回事,要求交代係另一回事,唔好轉移視線
so? 而家先係要求交代先有乜問題?

勇武都唔係第一日就出招。初頭係和平表達訴求。先提出有乜問題?
推到連登BAN CHINA 同VPN Provider IP Addresses
https://github.com/ejrv/VPNs
so? 轉移夠視線未?
連仔做嘢一直都畀到會員從善如流嘅感覺。
最近嘅P牌已經係其一。
所以,你咁只係轉移視線。
同埋啲分身都應該要ban啦
push
意見係人都可以提出,咪睇吓聽唔聽囉。
尤其是有啲P牌喺喺度搞事。畀人睇吓都好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞