連仔幾時做嘢? 而家連Twitter都ban中國打手啦

1070 回覆
596 Like 5 Dislike
講乜都得點解等如「帶風向」呢樣野唔存在?
上面我講咗個可能性。如果你死都要話唔存在的話,請證明我所講嘅唔會出現
好心佢就用人工智能24小時封鎖了,人封又要搜查資料
你都係無正面回應我喺#324 所講嘅事.
#287 , 我用#288 / #295 / #302 正面回應咗你啦. 你自己選擇性失明. 仲有, 你呢度用"你也一樣謬誤去轉移視線. 你轉移夠視線未?

所以你係用邏輯謬誤去轉移視線
呢個post講緊叫連仔好似twitter 咁ban 晒啲帶風向、分身呢類嘅中國打手
#287你話"所以咪問你今期連登吹咩風law", 而我用#288 / #295 / #302 去指出你咁問係轉移視線, 而且我亦正面回應咗我所知同人哋所知係無關. 所以係正面回應咗你. 你要轉移視線, 我無理由畀你成功轉移視線.

所以你係轉移視線去我身上
呢個post講緊叫連仔好似twitter 咁ban 晒啲帶風向、分身呢類嘅中國打手
點解係"講句廢話就當回應"? 理據? 仲有你轉移夠視線未?
所有支那ip 都加中國標誌
懷疑vpn 加vpn標誌

有呢個標誌 可以警示人
正面回應晒你就不斷選擇性失明屈我無回應,你轉移夠視線未?

唔加啦, 中國IP 直接唔好畀佢上啦
你話無回應就無回應, 理據? 請用理據指出點解#288 / #295 / #302 你覺得係無回應到你

你話無回應就無回應, 理據? 請用理據指出點解#288 / #295 / #302 你覺得係無回應到你

我話我已經答咗你, 你係無理據聲稱無答. 請用理據指出點解#288 / #295 / #302 你覺得係無回應到你

我幾時話你無答我? 我係話你不斷轉移視線去我身上, 不斷離題

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞