連仔幾時做嘢? 而家連Twitter都ban中國打手啦

1070 回覆
596 Like 5 Dislike
我幾時話你無回應我? 煩請指出。
我係話你不斷轉移視線去我身上, 不斷離題

呢個post講緊叫連仔好似twitter 咁ban 晒啲帶風向、分身呢類嘅中國打手
即係講唔出, 即係用老屈我嚟轉移視線啦

所以你係轉移視線去我身上
呢個post講緊叫連仔好似twitter 咁ban 晒啲帶風向、分身呢類嘅中國打手
我邊度老屈你?你又轉移視線

所以你係轉移視線係無錯
P牌仔 #306681 喺一個要求ban 中國打手嘅post 度不斷轉移視線. 呢條友真係好有問題
#343已經係屈啦你

所以你係轉移視線係無錯
有人直頭俾錢收isp email做到咁揚
連仔你係咪仲瞓緊教
話你轉移視線點解係老屈,你的確不斷轉移視線

#343已經係屈啦你

所以你係轉移視線係無錯
P牌仔 ID: #306681 最少喺以上reply 度轉移視線: #49, #53, #57, #59, #62, #64, #68, #85, #100, #147, #153, #161, #164, #171, #215, #266, #270, #339, #343

一個講緊叫連仔ban 中國打手嘅post 度, 一個P牌仔 ID: #306681 不斷玩轉移視線, 呢個係一個咩account 嚟就大家自己諗
P牌仔 ID: #306681 最少喺以上reply 度轉移視線: #49, #53, #57, #59, #62, #64, #68, #85, #100, #147, #153, #161, #164, #171, #215, #266, #270, #339, #343

指得出你邊度轉移視線啦, 你而家不斷老屈我屈你, 去轉移本post 視線.

所以話你係轉移視線係無錯

一個講緊叫連仔ban 中國打手嘅post 度, 一個P牌仔 ID: #306681 不斷玩轉移視線, 呢個係一個咩account 嚟就大家自己諗
其實可以BAN左中國IP先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞