[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
PLEX依加改成咩款? 4.99買110張,要500張先可以變Omega?
buddy program 又改成點?
PLEX依加改成咩款? 4.99買110張,要500張先可以變Omega?

500 = 舊plex

500 = 舊plex

咩料?有冇link?
咩料?有冇link?

講左成個月啦喎
咩料?有冇link?

講左成個月啦喎

咪係, 你講先架喎
好似
咩料?有冇link?

講左成個月啦喎

咪係, 你講先架喎
好似

假膠
乜9?真係唔知
一係就番得太多通宵失咗憶

有冇detail? 屙緊屎唔想搵
乜9?真係唔知

一張拆500張
仲有plex vault唔使運plex呀嘛
乜9?真係唔知

一張拆500張
仲有plex vault唔使運plex呀嘛

哦!

後者我知,前者唔知

屌即係CCP要搵錢逼人買game time啫

CCP你個VR game project最好技術一成熟就放番落EVE度呀
plex拆細=加價空間變大=越黎越難搵夠錢

本身就唔難,悶啫

本身就唔難,悶啫

一星期搵夠一年既PLEX
閒錢拎去solo pvp

本身就唔難,悶啫

依家都係一個月1.25 一年都係15b
一部super都唔止啦

本身就唔難,悶啫

新手上路邊搵到
慢慢做任務儲技能同資本

本身就唔難,悶啫

新手上路邊搵到
慢慢做任務儲技能同資本

有興趣加入fw既
最快3個月左右skill就得 但效率差d
穩陣既6個月左右 已經好快
要train隻alt 入fw先得
其實新手一個鐘最多都係做到四支novice
未計畀人趕走
cmil而家一支7M
未計畀人趕走
cmil而家一支7M

跌到咁低⋯⋯⋯was 15m+
未計畀人趕走
cmil而家一支7M

G mil出完貨咪打番Cmil
未計畀人趕走
cmil而家一支7M

gmil而家一個novice幾多LP
未計畀人趕走
cmil而家一支7M

T3即係幾多 好耐冇繞杆
未計畀人趕走
cmil而家一支7M

t3 係加75
所以 novice 有17500
10分鐘一個17500 其實唔錯
未計畀人趕走
cmil而家一支7M

t3 係加75
所以 novice 有17500
10分鐘一個17500 其實唔錯

e家 G LP1: 1000~1100isk
都好好搵啦對新手黎講

本身就唔難,悶啫

新手上路邊搵到
慢慢做任務儲技能同資本

有興趣加入fw既
最快3個月左右skill就得 但效率差d
穩陣既6個月左右 已經好快

開始得2個星期,慢慢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞