[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
一路扮工一路玩mario kart

一路扮工一路玩曹操傳

一路扮工一路玩Factorio
Factorio = 8-bit style new game ? Seen the Trailer, interesting
Factorio = 8-bit style new game ? Seen the Trailer, interesting

一年前玩過
好野黎

一年前玩過
好野黎

係我steam度到玩得最耐既game 已經玩左400hr
啱啱有大更新又重新玩緊
佢唔係8bit只係未整hi-res 今次更新已經有
雖然係未完成 e家版本都只係叫0.15
但感覺上完成度都好高 好少bug又user friendly
最緊要係佢optimize 得好好
工廠整到好大好多野都唔lag先勁
真心推薦

一年前玩過
好野黎

啱啱有大更新又重新玩緊
但感覺上完成度都好高 好少bug又user friendly
真心推薦

btw 有demo試玩 唔洗怕玩左2hr冇得退錢

一年前玩過
好野黎

啱啱有大更新又重新玩緊
真心推薦

當年我用左30個鍾先射到火箭
根本精神時光屋黎

出成就之前就冇繼續玩,冇時間

一年前玩過
好野黎

啱啱有大更新又重新玩緊
真心推薦

根本精神時光屋黎

我第一次玩用左40hr先射到
淨係擋怪都搞左我勁耐

一年前玩過
好野黎

啱啱有大更新又重新玩緊
真心推薦

根本精神時光屋黎

淨係擋怪都搞左我勁耐

用laser turret 乜都得啦
點解d on9咁鍾意喺local講野 組隊喺chat channel講唔撚得嘅

一年前玩過
好野黎

啱啱有大更新又重新玩緊
真心推薦

根本精神時光屋黎

淨係擋怪都搞左我勁耐

用laser turret 乜都得啦

果陣唔熟 用laser又唔夠電 圍個地方又細
點解d on9咁鍾意喺local講野 組隊喺chat channel講唔撚得嘅

.
██░░███░█░░█░███
█░█░█░█░██░█░░█░
█░█░█░█░█░██░░█░
██░░███░█░░█░░█░
░░░░░░░░░░░░░░░░
██░███░░█░░█░░░█
█░░█░█░█░█░██░██
░█░███░███░█░█░█
██░█░░░█░█░█░░░█
░░░░░░░░░░░░░░░░
█░░███░██░░█░░█░
█░░█░█░█░░█░█░█░
█░░█░█░█░░███░█░
██░███░██░█░█░██

尋晚係咁輸

尋晚係咁輸

頹廢
Mariokart唔開auto steering 唔係幾識玩
奴動節
https://www.youtube.com/watch?v=jEaQ_wdw0ao
Goons third party FCON vs. FRT

https://www.bilibili.com/video/av10227992/
EVE - 熱血沸騰!華人單挑歐服兩大超盟聯軍! 5H-SM2決戰!
https://www.youtube.com/watch?v=jEaQ_wdw0ao
Goons third party FCON vs. FRT

https://www.bilibili.com/video/av10227992/
EVE - 熱血沸騰!華人單挑歐服兩大超盟聯軍! 5H-SM2決戰!

我有份打
個comm一路都係有人問 打完之後可唔可以順手打埋fcon
班撚屌一食bomb就broadcast
一拉佢去watch list 睇
屌你老母仲有80%盾
班撚屌一食bomb就broadcast
一拉佢去watch list 睇
屌你老母仲有80%盾

入肉果陣先broadcast咩
利申俾人lock就禁制
佛誕倒數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞