[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
瞓咗十一個鐘
六年啦,六年嚟未試過有得瞓咁耐

依家好眼瞓
瞓咗十一個鐘

放假瞓慣十二粒鐘
瞓咗十一個鐘

依家好眼瞓

瞓咗十一個鐘

放假瞓慣十二粒鐘

平時放假都要chur
哇而家啲LP少到仆街
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升

一定要嗰個國嘅船先可以幫嗰個國打?
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升

唔係呀
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升

唔係呀

都係算, 啲LP store差好遠
跳嚟跳去好悶
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升

唔係呀

跳嚟跳去好悶

Caldari LP store 有乜野好換
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升

唔係呀

跳嚟跳去好悶

https://www.fuzzwork.co.uk/lpstore/buy/10000002/1000180
幾好賺呀
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升

唔係呀

跳嚟跳去好悶

https://www.fuzzwork.co.uk/lpstore/buy/10000002/1000180
幾好賺呀

Gmil萬歲
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升

唔係呀

跳嚟跳去好悶

幾好賺呀

Gmil萬歲

24th Imperial Crusade
Tribal Liberation Force
Federal Defense Union
State Protectorate

These four?
哇而家啲LP少到仆街

冇呀 T3好好搵
利申入定C船等升

唔係呀

跳嚟跳去好悶

幾好賺呀

Gmil萬歲

24th Imperial Crusade
Tribal Liberation Force
Federal Defense Union
State Protectorate

These four?

fitting有冇人開心share G mil FW L4 fitting
fitting有冇人開心share G mil FW L4 fitting

其實果堆L4 fw mission 即係要做乜

去人地地頭獵頭行動/全殲/炸塔

通常係單刷定組隊打
如果係單刷嘅話 好似可以組隊搞鳩做任務嘅人

通常係單刷定組隊打
如果係單刷嘅話 好似可以組隊搞鳩做任務嘅人

請睇番我14/15年嘅loss mail
睇我killmail 有晒各種L4 fit
睇我lossmail 有晒各種L4 fit

新手任卡關

佢要我買civilian data analyzer blueprint,但太空站入面果幾個buyers既order,
按完place buy order之後佢話Broker found no match for your order. Others might have been before you, or your quotes might be outdated.

之後入到去industry按start又冇反應

要點做
係咪可以入CORP?
未番到屋企,有冇入in game chat channel問?
係咪可以入CORP?

可以,但新手入到corp未有野做住亦唔會特別有人帶住你玩
有問題出聲問就得(chat channel/ 呢個post)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞