[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
想問下dominix fitting

之前查資料用sentry drone +配裝可以令control range加到120km
但係sentry drone 既optimal range 配2個Omnidirectional Tracking Links都只係加大概50定60%,根本打唔到120km咁遠,結果尋日試船果時差d打唔贏

係咪一定要用warden? 唔用II 用I打唔打到大部份L4?

打任務要睇打邊個faction既NPC, 針對fit 坦, 同對應既drone

warden 好易 過百km 但 dps最低

其他sentry本身射程短 頂到optimal range 上 50km+ 就好用了

記得裝 mjd, 預啱角度距離, 打怪輕鬆又大力

咁即係預計接敵距離係sentry drone. optimal range再多小小至一半
未夠skill 用 armor repair II

yes, optimal range再多小小,

初頭 預多d距離 最多打慢d, (打多左你自己會越跳越接近optimal range), 最緊要唔好死

d怪太近, sentry會開始打唔中, 寧願企遠d

即係control range唔洗加到120km咁長,夠用就得,high slot可以點改

其實我fitting得 35x dps
尋晚有隻npc 50km外orbit我,打好耐都唔死

咁咪換走堆sentry 放堆 medium 出黎囉

果隻BC黎,放左heavy 打唔入armor
nightmare, 好似係
想問下dominix fitting

之前查資料用sentry drone +配裝可以令control range加到120km
但係sentry drone 既optimal range 配2個Omnidirectional Tracking Links都只係加大概50定60%,根本打唔到120km咁遠,結果尋日試船果時差d打唔贏

係咪一定要用warden? 唔用II 用I打唔打到大部份L4?

打任務要睇打邊個faction既NPC, 針對fit 坦, 同對應既drone

warden 好易 過百km 但 dps最低

其他sentry本身射程短 頂到optimal range 上 50km+ 就好用了

記得裝 mjd, 預啱角度距離, 打怪輕鬆又大力

咁即係預計接敵距離係sentry drone. optimal range再多小小至一半
未夠skill 用 armor repair II

yes, optimal range再多小小,

初頭 預多d距離 最多打慢d, (打多左你自己會越跳越接近optimal range), 最緊要唔好死

d怪太近, sentry會開始打唔中, 寧願企遠d

即係control range唔洗加到120km咁長,夠用就得,high slot可以點改

其實我fitting得 35x dps
尋晚有隻nps 50km外orbit我,打好耐都唔死

你drone bay入面係放邊幾set drone先?

2 set sentry Garde I, Bouncer I
1set heavy Berserker I
點解會收到蟲洞求教信咁盞鬼
點解會收到蟲洞求信咁盞鬼

快d救人呀 見死不救

快d救人呀 見死不救

做乜野

快d救人呀 見死不救

做乜野

實係入咗蟲洞冇晒氧氣,快d畀氧氣佢

快d救人呀 見死不救

做乜野

實係入咗蟲洞冇晒氧氣,快d畀氧氣佢

吓咁大鑊

慘慘豬啦
今日星期幾呀
連續兩個禮拜番足六日
垃圾3
呢幾日成日169.X.X.X
早知上年咪撚同佢續約
https://youtu.be/GwkHlHhK6mE
新vni coating and concord ship
咁多位準備好出年再課金比支聯會未
連續兩個禮拜番足六日

個個星期返足6日都未出聲

連續兩個禮拜番足六日

你明唔明本來有多日放但係冇咗,同本來就要番六日嗰種心情
連續兩個禮拜番足六日

我頂人更頂左幾個月,我本身都係5天
連續兩個禮拜番足六日

我頂人更頂左幾個月,我本身都係5天

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞