[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
等完sem之後入坑

咪傻啦完sem就喺hall 屌女屌到天昏地暗ga啦,重打到機咩

咁都要睇你邊間U, 邊間hall嘅
美麗的海邊校園就...

利申發緊春夢
有無offgame chat channel

有hangout 同slack,想推slack但係好靜... slack另一個group for corp use多人講野

hangout fade out緊

public slack都冇人講野
利申有入

原全無人

有hangout 同slack,想推slack但係好靜... slack另一個group for corp use多人講野

利申有入

完全無人

利申有入

完全無人

呢度搵我地算啦 或者入我地corp
Plex 越升越勁
咁你叫我買唔買好
Plex 越升越勁
咁你叫我買唔買好

香港樓咁 有買貴冇買錯
Plex 越升越勁
咁你叫我買唔買好

香港樓咁 有買貴冇買錯

幾時特價
Plex 越升越勁
咁你叫我買唔買好

香港樓咁 有買貴冇買錯

幾時特價

隨時都會特價

依家ingame已經去到1.2b
唔想買
alpha clone 快一個月了
alpha clone 快一個月了

chatroom no need omega
Cultural revolution

要畀心機讀書
犯賤
平時唔聽書就以為自己讀唔嚟
考前一日竟然無師自通哂啲integration同matrix
可惜已經太遲
犯賤
考前一日竟然無師自通哂啲integration同matrix
可惜已經太遲

得ga喇我以前合格線徘徊,最後都有9考都有3

你識咁多點會冇5
犯賤
可惜已經太遲

你識咁多點會冇5

仆街啦, 我校內考都係合格線
希望聽日似番past paper啲難度
犯賤
可惜已經太遲

你識咁多點會冇5

同埋無操開差好遠

好感動,個chat channel好多對話

雖然都係嗰幾條友出聲
犯賤
可惜已經太遲

你識咁多點會冇5

以前個frd 學校 pure math mock 拎F
最後自修比心機溫 考左個B出黎
犯賤
可惜已經太遲

你識咁多點會冇5

以前個frd 學校 pure math mock 拎F
最後自修比心機溫 考左個B出黎

我無畀心機 近呢幾日攞咗嚟J bio

返工係咪好開心呢

返工係咪好開心呢

未番,下晝先番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞