[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
冇蛀牙呀
利申用緊oral B 9000

刷牙一定要刷牙肉
唔好就咁cup住粒牙轉轉轉
冇蛀牙呀
利申用緊oral B 9000

刷牙一定要刷牙肉
唔好就咁cup住粒牙轉轉轉

可能只係牙肉發炎
食牙科消炎藥會好好多
利申試過
今晚用埋阿哥支李思德林先
約咗牙醫洗牙
上年牙醫話我刷牙擦得唔乾淨
今年睇下有冇進步
welp fleet 無爆到船
logi仲多過dps
logi仲多過dps

win / lose?
原來用完潄口水唔使用清水浪口
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

我地30人打對面40人 大家都係caracal
我哋全滅咁濟 對面爆咗3部
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

咁DAM即係咩意思
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

咁DAM即係咩意思

根本無damage output
去到班人就嚟射晒第一clip先做低一部osprey navy issue
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

咁DAM即係咩意思

去到班人就嚟射晒第一clip先做低一部osprey navy issue

差10部 當人地多兩隻logi都差好遠啦
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

咁DAM即係咩意思

差10部 當人地多兩隻logi都差好遠啦

唉 總之就係單方面SM
Alpha Clone is gd
究竟rlml以後仲有幾多人用呢

點解咁講

點解咁講

有改動咩?

點解咁講

有改動咩?

唔係話準備改45秒長reload咩

點解咁講

有改動咩?

都冇睇patch note Alpha Clone咗兩個禮拜

有冇link?

點解咁講

有改動咩?

都冇睇patch note Alpha Clone咗兩個禮拜

有冇link?

未上呀 只係講緊
仲話medium autocannon 會buff 10% falloff
同埋 如果rlml真係咁惡嘅話 點解好似無人用rhml
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

打少1/4已經差好遠。。。有得揀唔打好過
利申:最近住洞,非不必要都唔打人,爆左船難補給
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

打少1/4已經差好遠。。。有得揀唔打好過
利申:最近住洞,非不必要都唔打人,爆左船難補給

fc 話唔想行返屋企 welp咗佢算
利申 無死到 最後自己行返屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞