[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
佛誕快樂
班撚屌一食bomb就broadcast
一拉佢去watch list 睇
屌你老母仲有80%盾

入肉果陣先broadcast咩
利申俾人lock就禁制

對面根本無fleet
只係幾隻bomber
90%盾都要都要broadcast 真係
班撚屌一食bomb就broadcast
一拉佢去watch list 睇
屌你老母仲有80%盾

入肉果陣先broadcast咩
利申俾人lock就禁制

對面根本無fleet
只係幾隻bomber
90%盾都要都要broadcast 真係

night shift is killing me
聽日又有得返工啦
呢排玩wot 叻咗好多 performance rating+wn8 直升
呢排玩wot 叻咗好多 performance rating+wn8 直升

咁你勝率有冇78%
香港人終於搵到"不流血革命"嘅方法
人地唔想捐咪唔捐囉
欠左你咩?
就算紅會冇任何錯,而家人地因懷疑而唔捐
你都有責任解釋清楚

而家D人點對我地香港新一代大家都知
除左係經濟上盡力壓榨,
生活質素越黎越差
搭車想坐下都係罪

真係當我地唔係人,仲要低賤過豬
做豬至少係入屠房前都可以日日乜鳩都唔做
我地呢?
要好似牛咁耕田
要好似狗咁任人點
要好似果樹咁定期俾人採集
要好似馬騮咁表演俾人睇
要好似雀咁冇自由
要好似飛機杯咁任人屌
總之就係用到你盡晒,
除左D肉冇拎去食之外......(不過要俾垃圾處理費)

想捐ge人請自己捐多D,我好讚成你地捐
但係我自己就不了
冇留意紅十字會做乜事,但個人覺得鼓吹反對捐血嘅人好撚on9

咁你勝率有冇78%

8x%

近十幾場

係咁輸血比支那然後叫港豬捐血
利申 唔會捐

利申 唔會捐

早排紅十字會唔係話冇畀血支那咩?

利申 唔會捐

早排紅十字會唔係話冇畀血支那咩?

睇你信唔信啦
捐血不了
如果4日後無錢買plex果個係你Corp member 仍然覺得同自己無關嗎
如果4日後無錢買plex果個係你Corp member 仍然覺得同自己無關嗎

A corp member says he have no PLEX, account will expire within 4 days and request donation.

He no PLEX because he transfer the "surplus" resource to his alt for trading with Chaos Army.

Other corp members ask him how much his transferred to alt and will he stop such transfer.

He denied to clarify.

Will he get donation PLEX ?

A corp member says he have no PLEX, account will expire within 4 days and request donation.

He no PLEX because he transfer the "surplus" resource to his alt for trading with Chaos Army.

Other corp members ask him how much his transferred to alt and will he stop such transfer.

He denied to clarify.

Will he get donation PLEX ?

尋晚淩晨開咗隊 Cerberus 幫蛾佬打test
我地FC成功warp正係對面隊Drake隔離
mining日日比人搶礦,打下其他game順手平穩賺錢都唔得
mining日日比人搶礦,打下其他game順手平穩賺錢都唔得

唔好mining 啦 主動d落去玩下FW啦

而家就去幫G國打solo FW啦
儲起佢等升先換錢

儲起佢等升先換錢

其他game打緊event 冇時間做複雜操作

儲起佢等升先換錢

其他game打緊event 冇時間做複雜操作

做hauling mission auto pilot都賺得多過mining
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞