[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我覺得落戶jita都可以見識到好多嘢

見識Local啲scammer
完左教學之後應該做咩

試下做 agent mission

做下sister or eve 玩下佢個epic arc mission

姐係賺下錢先?

認識EVE 世界

我宜家都係一舊雲

頭一個月係咁ga,慢熱game,冇計,所以先叫人落去low sec 畀人打死下先知EVE有咩刺激好玩

有空閑睇多d EVE gameplay/guide,咩方面都睇下

感受下冇咩game俾到你既pvp shake

出入都畀人lock

出入都畀人lock

好地地邊個lock你

出入都畀人lock

好地地邊個lock你

點撚知佢
可能我運緊LP貨

出入都畀人lock

好地地邊個lock你

點撚知佢
可能我運緊LP貨

咁緊係lock

出入都畀人lock

好地地邊個lock你

點撚知佢
可能我運緊LP貨

pirate 係唔係都lock定先

出入都畀人lock

好地地邊個lock你

點撚知佢
可能我運緊LP貨

LP貨 = ~cash
自己小心
野莓氾濫 芬蘭官員邀請中國人消滅

繼丹麥生蠔、美國螃蟹、澳洲鮭魚氾濫後,芬蘭又傳出野莓氾濫,芬蘭環境部部長基莫(Kimmo Tiilikainen)最近在「中國國際食品和飲料展覽會」中表示,芬蘭有吃不完的野莓,邀請中國人「幫忙消滅」。

基莫表示,芬蘭野莓也像丹麥生蠔一樣多,當地人吃不完,歡迎中國人來品嚐。此外,莫地表示,對芬蘭而言,中國是一個有吸引力的市場,芬蘭擁有滿足中國食品需求的豐富資源,在食品生產安全標準和環境保護達到標準。

中國網民認為:「是時候消滅野莓了」、「中國人是公認的吃貨」。不過也有網民認為「中國人該冷靜一下,人家只是盯着你的信用卡,先別衝動」、「中國人甚麼都不夠吃,外國人就甚麼都吃不完,這是甚麼情況啊?」

野莓氾濫 芬蘭官員邀請中國人消滅

繼丹麥生蠔、美國螃蟹、澳洲鮭魚氾濫後,芬蘭又傳出野莓氾濫,芬蘭環境部部長基莫(Kimmo Tiilikainen)最近在「中國國際食品和飲料展覽會」中表示,芬蘭有吃不完的野莓,邀請中國人「幫忙消滅」。

基莫表示,芬蘭野莓也像丹麥生蠔一樣多,當地人吃不完,歡迎中國人來品嚐。此外,莫地表示,對芬蘭而言,中國是一個有吸引力的市場,芬蘭擁有滿足中國食品需求的豐富資源,在食品生產安全標準和環境保護達到標準。

中國網民認為:「是時候消滅野莓了」、「中國人是公認的吃貨」。不過也有網民認為「中國人該冷靜一下,人家只是盯着你的信用卡,先別衝動」、「中國人甚麼都不夠吃,外國人就甚麼都吃不完,這是甚麼情況啊?」

戇鳩 解決咗一個問題點知帶嚟一個更大既問題
Moa 好正
咁嘅價錢簡直係物超所值
中國人甚麼都不夠吃,外國人就甚麼都吃不完,這是甚麼情況啊
Moa 好正
咁嘅價錢簡直係物超所值

好用咩?buff tank sniper/blaster?
Moa 好正
咁嘅價錢簡直係物超所值

full buffer tank, 200 rail
對面成班傻鳩 land at zero
Moa 好正
咁嘅價錢簡直係物超所值

full buffer tank, 200 rail
對面成班傻鳩 land at zero

日日龜速解任練技,遲下賣PLEX揸dominix解L4任
但之後可以再做乜
但之後可以再做乜

fw low sec pop
但之後可以再做乜

fw low sec pvp
但之後可以再做乜

Rattlesnake, Machariel
但之後可以再做乜

nyx
但之後可以再做乜

nyx

Vendetta
但之後可以再做乜

nyx

Vendetta

全部唔知咩黎
但之後可以再做乜

nyx

Vendetta

全部唔知咩黎

唔知咩嚟X2
脫晒節
但之後可以再做乜

nyx

Vendetta

全部唔知咩黎

唔知咩嚟X2
脫晒節

The Vendetta is a Serpentis supercarrier. It requires both Gallente and Minmatar carrier skills to fly.
https://wiki.eveuniversity.org/Vendetta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞