[步入良夜]EVE Online—Do not go gentle into that good night

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
welp fleet 無爆到船
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

我地30人打對面40人 大家都係caracal
我哋全滅咁濟 對面爆咗3部

打少1/4已經差好遠。。。有得揀唔打好過
利申:最近住洞,非不必要都唔打人,爆左船難補給

fc 話唔想行返屋企 welp咗佢算
利申 無死到 最後自己行返屋企

好耐冇係null sec 打過,上次都係玩Toronto爆人pos群
同埋 如果rlml真係咁惡嘅話 點解好似無人用rhml

RLML打晒frigate~cruiser有爆發有射程又易fit=高ehp
battleship有幾可裝RHML
welp fleet 無爆到船
logi仲多過dps

win / lose?

梗係輸啦
根本無人識打dam

咩dam?

我地30人打對面40人 大家都係caracal
我哋全滅咁濟 對面爆咗3部

打少1/4已經差好遠。。。有得揀唔打好過
利申:最近住洞,非不必要都唔打人,爆左船難補給

fc 話唔想行返屋企 welp咗佢算
利申 無死到 最後自己行返屋企

好耐冇係null sec 打過,上次都係玩Toronto爆人pos群

null sec 打交好玩
尤其係可以trashtalk TEST 班泡狗嘅時侯
究竟rlml以後仲有幾多人用呢

點解咁講

有改動咩?

唔係話準備改45秒長reload咩

都冇睇patch note Alpha Clone咗兩個禮拜

有冇link?

未上呀 只係講緊
仲話medium autocannon 會buff 10% falloff

仲想點唔係buff AC optimal
究竟rlml以後仲有幾多人用呢

點解咁講

有改動咩?

唔係話準備改45秒長reload咩

都冇睇patch note Alpha Clone咗兩個禮拜

有冇link?

未上呀 只係講緊
仲話medium autocannon 會buff 10% falloff

仲想點唔係buff AC optimal

放假喇喂
structure bashing 真係好悶
structure bashing 真係好悶

f1

淥個麵先
垃圾macbook 玩唔玩到?

得,畫質唔係重點,你要靚可以set到好Q靚 ,慳資源可以set柒d

得,畫質唔係重點,你要靚可以set到好Q靚 ,慳資源可以set柒d

以前上堂坐最後開EVE

以前上堂坐最後開EVE

咁試吓先
有無得補入referral

而家係無限alpha clone呀嘛, 咁referral都唔會有21日vs14日嘅優勢啦

而家係無限alpha clone呀嘛, 咁referral都唔會有21日vs14日嘅優勢啦

呀係, referral有250,000 Skill Points
你無入嘅話都係開過個補入啦

呀係, referral有250,000 Skill Points
你無入嘅話都係開過個補入啦

ok
referral有plex呀

買一送一
前題係買一

買一送一
前題係買一

遲啲會買嘅

買一送一
前題係買一

遲啲會買嘅

買一送一
前題係買一

遲啲會買嘅

但等我試埋f2p 啲野先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞