AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我18號都係今朝先收到
我本來係收2月貨嘅 因為一路都收到瑕疵品
前前後後同AOS換咗兩隻 琴日到咗第三隻
外觀完全冇問題冇好似之前嗰兩隻咁污糟
出街專登行返之前兩隻成日斷嘅地方又冇斷過

記得之前個兩隻好似係12-2016生産
依家呢隻就係3-2017 唔肯定關唔關事
備定案先

巴打用咩app blur?
24號處女中
點解而家都仲要等6星期
利申 岩岩訂左
想問下AirPods可唔可以一隻自己聽一隻比人聽咁樣一齊聽歌?
想問下AirPods可唔可以一隻自己聽一隻比人聽咁樣一齊聽歌?

可以

可以

姐係一人一隻戴左之後w1就會feel到兩隻都戴左入耳佢就會播歌?
而家先達收幾錢

可以

姐係一人一隻戴左之後w1就會feel到兩隻都戴左入耳佢就會播歌?

你鐘意放晒兩邊係枱面播都得架啦
點解而家都仲要等6星期
利申 岩岩訂左

真係好誇張
除了我本人耳孔大之外。無投訴。係我最過最好用的。
我本來係收2月貨嘅 因為一路都收到瑕疵品
前前後後同AOS換咗兩隻 琴日到咗第三隻
外觀完全冇問題冇好似之前嗰兩隻咁污糟
出街專登行返之前兩隻成日斷嘅地方又冇斷過

記得之前個兩隻好似係12-2016生産
依家呢隻就係3-2017 唔肯定關唔關事
備定案先

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/16/105611_fa383af18a86d1c7a41c6780430c8b97.jpg[img]

我都係3/2017
星期六日係咪唔會轉status?
星期六日係咪唔會轉status?

應該星期五六出 下星期二拎
用tap & go 係online store 訂 work 唔work
2月10號訂
3月27號送

但情況係2月10訂個刻張debit 扣左數 但同一日張卡又比返1288我
咁而家姐係未扣數?
會唔會準時到

放心啦會好準時
我訂aw同airpods都係用tap & go

聽日會唔會有機會送到

聽日會唔會有機會送到

同你同一批
dhl 星期六日派唔派件?

睇佢個網話朝早到13:00都派

睇佢個網話朝早到13:00都派

星期六

聽日會唔會有機會送到

同你同一批

有機會,聽朝起身見到咗香港就應該會送。
用tap & go 係online store 訂 work 唔work
2月10號訂
3月27號送

但情況係2月10訂個刻張debit 扣左數 但同一日張卡又比返1288我
咁而家姐係未扣數?
會唔會準時到

放心啦會好準時
我訂aw同airpods都係用tap & go

w#Yfs緳粲##於岸fsho[img]圖片網址[/[img]圖片網址[峻/img]img]hoOU:-)##崀#㠂#fs岸U#指引#畎#fs

聽日會唔會有機會送到

同你同一批

有機會,聽朝起身見到咗香港就應該會送。

希望

如果唔係又要等多兩日好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞