AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
都咁多個月,都唔明點解仲唔夠貨
唔通  專登搵啲野俾人炒下咩
29/4仲係PI

Same

痴撚線 星期日又唔會轉 啫係點都星期一

我地都shipment on hold緊,
可能到最後我地都係同一水
29/4仲係PI

Same

唔會啦 都戇撚鳩鳩既 同29/4 但唔同一齊出

Agree. Apple on99
29/4仲係PI

Same

唔會啦 都戇撚鳩鳩既 同29/4 但唔同一齊出

星期日唔辦公可能dhl都
用左個幾月,琴日壞左個盒

點壞法?拎去保養?

咁快
而家出面仲炒梗咩
而家出面仲炒梗咩

仲有水位lo. 都唔知炒咩9
而家出面仲炒梗咩

仲有水位lo. 都唔知炒咩9

香港人性格,有得炒,就算小小水位都要照炒!
9月會唔會有airpods2,如果會我都係等2算
9月會唔會有airpods2,如果會我都係等2算

應該無可能
第一代上年12月出,今年9月又出?會唔會得9個月命啊?
本身話9月出,但整唔切先到12月出

Air pod 2?

Air pod 2?

講緊本身airpods係九月岀 但產能問題推到十二月
咁如果一年一個週期 估九月又會岀新
認真問 去先達買airpods有無野要注意?

點壞法?拎去保養?

岀街帶上耳發覺無聲,connect 唔到電話
嘗試重新pair up無反應,㩒住盒粒制都無反應,叉住pair無反應,總之connect唔到

Walk in apple 問,店面藍精靈同我試一試係有問題,幫我排天才,之然等左幾個字見天才

結果都係同我做一樣既野試
試下connect 第二部機
重新開機試
叉住試
㩒住粒制試

最後換左個新盒仔俾我

雖然AirPods 係好用,但有點失望無諗過咁快壞。
加上我個人極少用壞電子產品,AirPods 仲係女朋友送,所以嬲嬲地
仲係pi on9
5月2冇變過
29/4 Shipment on hold 唔知hold到幾時
29/4 Shipment on hold 唔知hold到幾時

仲係pi緊

點解會miss左 你果批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞