AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
係地鐵用係咪完全聽唔到歌

第一次聽人咁講

我用iphone送個隻耳機真係嘈到仆街聽唔到歌

用AirPods聽歌係唔可以講究音質,因為可以享受到長時間戴得貼耳嘅人唔多。貼的話,音質其實真係唔差,對得住個價錢。
Airpods的確方便,收貨後已經少用B&O H5。純比較聲,H5好得多,但日常使用最終都係方便行先。而家係視乎情況用Airpods或者另一對B&O H8。

方便在我返工去pantry斟水都可以唔帶電話唔除airpods繼續聽歌聽收音機

巴打令我諗起兩個point想講。
AirPods個接收距離唔錯,比我擁有嘅其他Bluetooth devices明顯地好。有時自己落手洗車,電話放車,人就行入屋拎水都仲可以保持connected。
原本買AirPods係打算當hand free用,感覺抵過俾成千銀買Platronics flagship model。可惜而家喺office就唔適合戴住個AirPods,個感覺太似聽緊歌。

第一次聽人咁講

用AirPods聽歌係唔可以講究音質,因為可以享受到長時間戴得貼耳嘅人唔多。貼的話,音質其實真係唔差,對得住個價錢。
Airpods的確方便,收貨後已經少用B&O H5。純比較聲,H5好得多,但日常使用最終都係方便行先。而家係視乎情況用Airpods或者另一對B&O H8。

方便在我返工去pantry斟水都可以唔帶電話唔除airpods繼續聽歌聽收音機

巴打令我諗起兩個point想講。
AirPods個接收距離唔錯,比我擁有嘅其他Bluetooth devices明顯地好。有時自己落手洗車,電話放車,人就行入屋拎水都仲可以保持connected。
原本買AirPods係打算當hand free用,感覺抵過俾成千銀買Platronics flagship model。可惜而家喺office就唔適合戴住個AirPods,個感覺太似聽緊歌。

我返工畀聽歌,所以冇咩問題
如果驚咪淨係戴一邊,令人覺得你係BT handsfree 囉!
有無人有時會叉唔到電
插落個dock 到有響但係無show 叉電

推下先

第一次聽人咁講

airpods比earpods細聲 我搭地鐵多數開8成 聽到聲唔洗聽個師拉講嘢就已經夠
21號單仲未pfs,有冇巴打遲過我但已經轉咗
12號前送到
12號前送到

幾多號落?
12號前送到

幾多號落?

3月1號落
12號前送到

2月28號訂,4月5已經收到

差一日爭咁遠

都唔知點解次次排隊都見到呢幾條友.
佢地又次次都帶一大班人嚟

有得walk in ?

知道幾時有,walk in買嚟賣去i吹嘛
阻住啲真用家
阻住啲真用家

香港人就係咁仆街,新舊香港人都係咁話。

知道幾時有,walk in買嚟賣去i吹嘛

I吹?
炒左四個月
上網訂等一等咪有,又要怨,怨下怨下都到貨

利申現持有70隻
點解我對airpods用左之後,iphone既上網速度會慢左,睇片會卡下卡下咁,睇幾秒又要load幾秒先再睇,先斷開左airpods就立即無事,有無人都有依個問題,點解決

利申:iphone7p
買左又用緊既巴打們係咪都認為冇入錯貨?
我仲考慮緊買唔買好
買左又用緊既巴打們係咪都認為冇入錯貨?
我仲考慮緊買唔買好

冇入錯 開心使用中!
係日日都有得walkin定點架
佢係日日有 我真係唔介意早起去買

我都想知
想walkin買

我都想知
想walkin買

我玩到厭你重慢慢等walkin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞