AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想試下音質
apple store 有冇得試?

finally shipped.........

我地同一批!

「正常」情況下
要25號,星期六早上 0600~0700 先會到香港。。。

清關至少搞一日。

我地同一批!

「正常」情況下

清關至少搞一日。

清關係點解?

我地同一批!

應該下禮拜一先送到手上
今朝銅鑼灣只要肯排隊就有

做野啊

唔係係化

流料

流你老味,你今朝睇下咪知囉!
啲人排完又排,講堅都話人流料,唔屌你唔得
今朝銅鑼灣只要肯排隊就有

做野啊

唔係係化

今朝無乜人排,小貓三四隻,係開門無耐開始多人

我地同一批!

「正常」情況下

清關至少搞一日。

清關係點解?

搞下啲出口海關手續,海關可能抽樣檢查下咁。
呢度都起碼留一個工作天。
31號,轉左status
送貨方式 08/05/2017 由 標準運送運貨

搞咁耐都仲未出上海,幾時到香港啊

姐係咩意思 我都係08/05/2017

姐係咩意思 我都係08/05/2017

姐係預計會係5月8送貨
28/2訂 今日都係貨品處理中 日期18/04到
都唔記得 買左呢件事咁滯
岩岩上去試多次鬆唔鬆
一番到公司就收到sms過左數,好邪

just changed into this, what does that mean.......

just changed into this, what does that mean.......

Cut your order

but dhl status is on the way to hk

Cut your order

but dhl status is on the way to hk

they faked you... Apple is preparing for selling the new Red color iPhone 7 tonight
貨已到...airpodsj還未到

有無拎

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【AhaStyle新款苹果AirPods保护套PU皮套 无线蓝牙耳机盒防丢收纳包】¥waltnuNky9¥http://c.b1wt.com/h.eMTFrq?cv=waltnuNky9&sm=add19a

呢個真係要小心。
我都有用過呢款 airpods個盒掂住磁石個個位會變啡
唔係污糟 抹唔甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞