AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有無人27 pfs 左兩日?
貨已到...airpodsj還未到

都唔知搞咩
收到過數通知sms,唔知幾時會送到

收到sms開始章
1~2日內ship
通關用1日
4~5日後到你手

多謝巴打

都唔知搞咩

出左貨啦
貨已到...airpodsj還未到

有無拎

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【AhaStyle新款苹果AirPods保护套PU皮套 无线蓝牙耳机盒防丢收纳包】¥waltnuNky9¥http://c.b1wt.com/h.eMTFrq?cv=waltnuNky9&sm=add19a
賣一對airpods全新未拆封。請pm
請問各位巴打你地大約一日用幾多電
我一日夾埋大約聽左3個鐘 差完電之後個case已經無左20%電
賣一對airpods全新未拆封。請pm

巴打放幾多啊
留email ok 嗎 冇用telegram
我一日夾埋大約聽左3個鐘 差完電之後個case已經無左20%電

今朝銅鑼灣只要肯排隊就有

做野啊

無乜點特登check電
多數返到屋企個盒都會剩80% 左右
其實炒左都好耐 十二月頭到依家

無乜點特登check電
多數返到屋企個盒都會剩80% 左右

大約會聽幾耐
屌 放入洗衣機壞撚左
屌 放入洗衣機壞撚左

唔防水??!!!
屌 放入洗衣機壞撚左

唔防水??!!!

宜家得一邊work

finally shipped.........
屌 放入洗衣機壞撚左

唔防水??!!!

宜家得一邊work

我都試過連盒仔放左入洗衣機洗
但之後攞出黎即刻抹乾+抽濕機抽
第二日就無事

做野啊

唔係係化

流料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞