AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
17 號
剛剛已ship

我都係呀

如無意外係咪聽日到

應該難啲
我估星期一
依家件嘢仲喺上海

巴打clearance process complete未?
如果未你可以死心聽日唔會收到。

唔係呀嘛
個設計同iphone附送個earpod一樣,除左無線之外其實有咩特別? 音質好d?
17 號
剛剛已ship

我都係呀

如無意外係咪聽日到

應該難啲
我估星期一
依家件嘢仲喺上海

巴打clearance process complete未?

唔係呀嘛

我地呢轉喺east China area都已經等咗一整日⋯
反而如果你聽朝到到香港都有d機!

Wednesday, March, 08, 2017
3 Departed from facility SHANGHAI - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 16:12

Thursday, March, 09, 2017
4 Clearance processing complete EAST CHINA AREA - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 08:34

Friday, March, 10, 2017
5 Clearance processing complete HONG KONG - HONG KONG 03:16
17 號
剛剛已ship

我都係呀

如無意外係咪聽日到

應該難啲
我估星期一
依家件嘢仲喺上海

1 Shipment picked up SHANGHAI - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 18:27
2 Processed SHANGHAI - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 15:54
3 Departed from facility SHANGHAI - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 15:57

星期一先囉
4 Shipment on hold EAST CHINA AREA - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 00:29

唔知呢個east china area搞乜春
但如果巴打咁好彩聽日就到香港,就應該會聽日送。
但如果巴打咁好彩聽日就到香港,就應該會聽日送。

希望啦
擺.擂.台!csl. 大搞測速對決.贏咗可飛台北 + 送 AirPods

唔忿氣!之前有報導話 csl. 網速最慢,相當唔忿氣的 csl. 就宣佈今個星期六、日分別係旺角、銅鑼灣、尖沙嘴擺下測速擂台,歡迎大家拎部手機黎比試一下!

到時大家只要拎部裝咗 OFCA 速度測試 App 的手機去,如果即場測出速度快過 csl.,就可以即場贏走 10,000 分 The Club 積分

▲ The Club 積分其實幾有用,除了可換最新的 Nintendo Switch 之外,仲可以直接換機票、Buffet 禮券甚至 AirPods 等手機配件

咁10000 分 The Club 積分又有咩用?筆者上 TheClub 網頁睇過,發現換一張去台灣的長榮機票只需 4,500 分,另外換 AirPods 就需要 4,900 分,換言之今個星期六、日測速贏到 csl. 的話,就可以免費飛一轉台北 + 換領 AirPods 喇

咁到底點先參加到?立即留意以下詳情

▲ 贏到 10,000 分 The Club 積分的話,可以直接換兩張台北機票,又或者換一張機票 + AirPods

csl. 測速擂台參加辦法:

時間:
今個星期六、日,即 3 月11 、12 日的下午 4 - 6 時

地點:
旺角 - 西洋菜街 csl. 門市外
銅鑼灣 - SOGO 後面
尖沙嘴 - 海防道

測試標準:
用通訊辦推出的 OFCA 速度測試 App -
Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samknows.ofcaspeedtest&hl=zh_HK
iPhone:
https://itunes.apple.com/hk/app/ofca-broadband-performance/id949475043?mt=8

使用手機:
網友可隨意使用自己的手機,csl. 現場亦會準備各款熱門手機型號作比拼,如 csl. 沒有同款手機的話,就會用 Samsung Galaxy S7

活動規則:
所有參加者均可先獲 50 分 TheClub 積分,如測試速度比csl. 更快的話,即可獲贈 10,000 分 TheClub 積分,每日每個場地名額 10 個

另外 csl. 用家亦同樣可參加活動,但就並非鬥快,會改為單純的速度測試,測到100Mbps 可獲 100 分 TheClub 積分、200Mbps 可獲 200 分 TheClub 積分,如此類推

有貨至算

The club垃圾黎 草個少少分又煩過西 下年都唔知有未

由期待 到失落 麻木
今日終於到手
唔多見巴打嫌鬆,原來得我一個有問題。
今個星期一收貨,玩咗三日,已經用返舊headphone。
有冇人覺得AirPods啲noise幾多吓
係咪本身係咁?

冇去apple store試?

無呀。作為失敗者,我出咗post叫巴打一定要試。
17 號既各位今日應該未必收到啦, 南中國呀屌你

預左星期一

預左星期一

無辦法

已送到,未敢拆,但試過earpod有少少鬆
驚唔驚比風吹走

上面巴打話南中國都搞成日

已送到,未敢拆,但試過earpod有少少鬆
驚唔驚比風吹走

可以去Apple store 試

巴打你係深圳出貨,所以南中國?
我係上海出貨所以東中國,
唔知有冇分別。

巴打你係深圳出貨,所以南中國?
我係上海出貨所以東中國,
唔知有冇分別。

我都係東中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞