AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問下有無機會rockin買到

我都想

啱啱出果時問過精靈,佢地話日日都有幾隻到store

死都唔訂,正一on9仔,我玩撚到厭
有現貨先諗 要等不了

原來等現貨=唔係等

利申online訂用咗兩個月了
個盒入面好易入塵
宜家好多黑色一點點 屌
10/4 都出左貨

圖呢

信咪信,唔信咪算,下下要圖小學雞咩

不過如你所願

星期二pfs, 星期三shipped

我4月10 準備出貨中
姐係呢幾日就收到
10/4 都出左貨

圖呢

信咪信,唔信咪算,下下要圖小學雞咩

不過如你所願

星期二pfs, 星期三shipped

我4月10 準備出貨中
姐係呢幾日就收到

三四日後
有現貨先諗 要等不了

原來等現貨=唔係等

我問題 唔鍾意買野要等一段時間先收 會成日心掛掛咁 唔係錢問題 有時淘左十幾蚊野都會咁
有現貨先諗 要等不了

原來等現貨=唔係等

我問題 唔鍾意買野要等一段時間先收 會成日心掛掛咁 唔係錢問題 有時淘左十幾蚊野都會咁

明白
有現貨先諗 要等不了

原來等現貨=唔係等

我都唔鍾意

唔知今日收唔收到

唔知今日收唔收到

講完就收到了
2/23 訂 4/10 送
今日轉PFS!!! Yay!

你應該星期三收到

你應該星期三收到

快手嘅話星期二到
無知一問
你地差個case 嗰陣係唔係放埋對耳筒入去一齊差?
18/4 到個d應該 4/4 or 5/4 轉 PFS
無知一問

緊係啦, 唔通拎出黎咩, 曬太陽咩
無知一問

緊係啦, 唔通拎出黎咩, 曬太陽咩

唔該哂巴打
18/4 到個d應該 4/4 or 5/4 轉 PFS

到時睇 反正18/4 都唔差幾耐 都等左咁耐已經
[義海]有冇巴打原價放EarPods 想收2個
Tg: chutsaisi
[義海]有冇巴打原價放AirPods 想收2個

[義海]有冇巴打原價放AirPods 想收2個

其實因為下星期翻英國 apple store訂唔切 英國貴好多
10點半話送,到而家都未到
求救,岩岩收到貨,但想連部iphone,佢話連線失敗,點搞?連極都連線失敗
利申10.2.1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞