AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

正呀終於到
個套係咁多種裡面最fit質地最靚

連埋運費幾$?

連運97蚊hkd
有黑,深藍,紅,白同透明
如果佢出新版加6蚊就會再寄多隻俾你
我覺得呢隻拎大量貨出去賣百五蚊都好抵屌

正呀終於到

連埋運費幾$?

連運97蚊hkd

有冇link?
好似柒左
應該相都加密先post

正呀終於到

連埋運費幾$?

連運97蚊hkd

仲以為Case連耳機Full set賣

正呀終於到

連埋運費幾$?

連運97蚊hkd

我淘寶都見到 但都幾貴 我想問痴唔痴塵 如果唔痴塵真係有啲興趣

正呀終於到

連埋運費幾$?

連運97蚊hkd

我淘寶都見到 但都幾貴 我想問痴唔痴塵 如果唔痴塵真係有啲興趣

會唔會開團
怕痴塵,去黄金買呢個算

聽日就可以丁
有無得walk-in?

聽日就可以丁

幾時訂的?

聽日就可以丁

幾時訂的?

2月28號

正呀終於到

連埋運費幾$?

連運97蚊hkd

有冇link?

正呀終於到

連埋運費幾$?

連運97蚊hkd

有冇link?

同求
我想問音質點?
我想問音質點?

唔識點界定好定唔好
對我黎講就出乎意料地好 以前聽開westone w20
戴airpods除咗聲細啲之外 冇條線阻住係方便好多

建議去apple store試下聽下啦
13/4 單,手已到

???
哇 咁快既屌

18號已到!
2/5冇變過
隻airpods開盒係唔係會自動連埋apple watch?
我果隻次次都要將隻apple watch禁一次飛行模式之後先連到隻airpods
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞