AirPods 用家討論/等候區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
依家係咪冇walk in架

有walk in 不過唔係日日都有貨

係咪之前咁一早排

算啦你唔夠啲排隊黨黎
有無4月29既手足

有, 希望下星期到

4 27
用左一個星期,有問題想問下,究竟係我隻Airpods 問題定係general 係咁

1. double tap 有時唔識反應
2. 除耳筒會識停,但戴番唔識play 番(用緊spotify)

希望有用家答

1. Double tap我個人覺得係要tap岩位 有時我tap落去都係會冇反應
2. 我就係除得太耐戴番就唔識自動播 利申用緊apple music

快D! 快D!快D! 快D!快D! 快D!
衝!衝!衝!衝!!!!!

仲on hold 緊

Hold咗成日都仲末hold 完

仲on hold 緊

Hold咗成日都仲末hold 完

所以話中sf好過

sf 會快d?
點聯絡DHL?
點聯絡DHL?

2400 2288
有無4月29既手足

有, 希望下星期到

4 27

Processing item ?
12/4 嘅剛到貨
點聯絡DHL?

2400 2288

Thx. 要星期三先有。

Hold 咗成36個鐘都仲未Hold 完...

Hold 咗成36個鐘都仲未Hold 完...

Strong hold!!

終於等到 Clearance Processing Complete

終於等到 Clearance Processing Complete

點睇到呢d資料

正呀終於到
個套係咁多種裡面最fit質地最靚
想問下帶緊airpods聽歌果時有電話到,airpods除左聽歌外係唔係冇哂聲

正呀終於到

師兄 想問係邊到買?會唔會有地方有現貨買? 係香港好似無地方買

正呀終於到

連埋運費幾$?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞