[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
但班信徒仲未肯收儉先係問題
時不時彈d分化言論出黎
話佢係有私怨又唔認
話佢係熱狗又話被熱狗

咁樣點做同路人
希望佢地改善姐
局外人都可以分化到局內架啵

觀察到好多人去除唔到果種黎橫折曲既劣根性
睇翻d Facebook page
好多人仲係到圍爐comment自high緊
狙擊我覺得好開心 話我上一個post「永續抗爭」on9
斷章取義就屌柒左我先

又有幾多人願意花時間睇哂我成篇文
當一批人有私怨 即使我講既野幾正路
佢地見到我個username就負皮落黎啦

速食文化+仇恨反感
絕對會分化同影響到人
講真話你都係熱狗 XD
泛民割席正仆街,屌泛民唔撚算係分化。
無神論者的巴別塔係撚熱狗呀
講真話、講道理都係俾連登話勢狗
熱*狗
人地無出黎,又問去左邊
做番自己個台圍爐又話人地分化
想打稻草人都唔好咁肉酸啊
旗又無出黎插,你想點姐

仲好意思話人地d支持者
都唔知你邊位可以叫人改善下
咁把炮叫藍絲改善下嘛

btw 巴別塔都係熱狗我都唔知笑你好定話你好醒好
呢啲都唔叫分化post叫咩
佢地係講永續基本法,不嬲唔同意偏港獨,不過屌完當年咪又係落足力幫佢選,當年佢地已經識各自爬山
唔好因人廢言
不過係最需要團結時
要自己識過濾 就算佢地屌泛民既野有部份屌得岩都好 依加都唔係追究既時候
個個乜撚野巴別塔無神論好撚多fans,入去屌佢,佢d fans 夠膽死瘋狂還拖, on 99
北歐心科學 NordicHearts 無神論者的巴別塔 杜亦匡 葉政淳 趙雲

睇嚟你至少坐咗三碌喎 以後要好好做人
杜亦匡都係俾淘寶老人趕走咗出門 之後俾青山藍鳳凰又清算埋佢
從來出賣得抗爭者最多最銳意搞散社運嘅就係泛民,如果唔係點永續佢地嘅失敗社運出嚟遊行收籌款?
不割蓆不分化呢句嘢本來就係叫泛民左膠和理非呢班玩分化割蓆玩得最甘嘅人咪拖累前線勇武
然後你而家嚟做埋啲根本講唔通嘅原句奉還?
好囉,個個一講真話唔跟你步調嚟行就要被熱狗

解散軍豐功偉績

轉//
販民左膠共諜偽抗爭賣港實錄
第十一次更新

69 #劉小麗、#姚松炎 於facebook上割勇武蓆
616 #林卓廷 指我地贏緊 5:0 有義士唔同意就同糾察逼義士除口罩
617 #朱凱廸 叫人小組討論
617 #民陣 民陣義務律師團隊發聲明同伍展邦義務律師行割蓆,人格謀殺伍律師
621 #張超雄 護送狗車入狗竇
621 #黃之鋒 於警察總部門口搞大台投票決定聚散
626 #林朗彥 G20日本登報亂咁?又唔道歉
71 #梁耀忠、#林卓廷、#毛孟靜、#鄺俊宇、#區諾軒、#張超雄、#毛孟靜 恐嚇及阻止市民行進入立法會
71 #朱凱迪 向外媒講抗爭者「唔係爭取真普選」
71 #黃碧雲 於facebook上割勇武蓆
74 #黃碧雲 提倡書面傳閱財委會議案
76 #何式凝 指責「光復屯門」趕絕大媽舞為性暴力
711 #張超雄 絕食時無要求四大訴求增加「實行真雙普選」
714 #朱凱廸 捨身保護警察
717 #林卓廷 企圖用抗爭者照片威脅要抗爭者停手
718 #張超雄、#楊岳橋、#尹兆堅 企圖復活逃犯條例修訂
718 #張超雄 組織老人糾察隊企喺抗爭前線推老人家去死利用老人破壞抗爭
719 #楊岳橋 指義士流亡影響香港聲譽
719 #黎智英 頭版披露抗爭者往台灣尋庇護訊息兼開live訪問流亡義士
725 #民陣 恐嚇市民參與光復元朗或被捕
730 #潘小濤 呼籲成立大台統籌物資
81 #朱凱廸 老作受到恐嚇訊息
83 #張超雄 上881話成立獨立調查委員會就好多示威者收貨
84 #許智峯 呼籲聲緩西環嘅街坊翻屋企
85前 #民陣、#職工盟 恐嚇市民罷工或不受保障
85 #何式凝 於天水圍呼籲示威者停留導致七十多人被捕
85 #毛孟靜 不同意塗污國旗(而非表示理解及有保留) 兼指示手下搶劫美國旗,涉違反香港法例第210章 《盜竊罪條例》第10條《搶劫罪》
85 #劉細良 叫停「光復香港,時代革命」
86 #李安然 話黑社會打人切勿私了,反而要搵黑警幫手
86 #梁耀忠 守護深水埗警署玻璃仲叫市民等黑警消息
89 #譚文豪 恐嚇和你飛市民或會干犯機場附例
你自己戇撚柒鳩開地圖炮射唔同光譜嘅人
老撚屈人狙擊你?
嗰陣真係團結囉,佢哋落晒力幫梁天琦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞