[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
有錯就屌,自己人都係咁,何況係其他人
試著說:做法有錯 可以從_____改善
泛民以前做得唔好咪屌,呢排表現幾勇猛吖。特別喺鄺神,機師嗰啲後生。希望巴打唔好因為某啲 page 鬧開泛民嘅惡行就標籤人做熱狗,大佬佢哋嗰期喺好不堪嘛
無神論者巴別塔啲文屌泛民邊度有屌錯呀
屌天琦、梁繼平(連人地個名都錯)果個係陳雲
樓主個List有D係陳雲派、有D係熱狗、有D只係純粹屌鳩泛民
泛民駁唔到就話熱狗
講左係講道理,講理據,你同我話「有無私怨真係得熱狗自己知」?又係到扣罪名?唔認咩姐,無點認?逼人話自己有,痴線。

同埋,你睇返你#1,邊有提過HOCC?全部講泛民wor,扮野?
佢有話 hocc 叫提防商人
我指既係熱狗page瘋狂狙擊泛民
依樣野有冇錯先?

我果句反問得罪你?
咁你冇私怨的確唔洗驚
大方一句:我唔係私怨撚/熱狗咪得

同埋你睇翻我有冇講hocc先
btw 多謝樓主整理,即刻like哂呢堆page
見樓主連幾千like既page都有收納,決定比多兩個你

泛民主派 · 永遠站在抗爭者對面
香港中計黨
不論你認唔認同我立場
我都想你理解下我觀點先
泛民係仆街全世界都知點解唔可以屌?30幾年嚟文泛民有冇做嗰件好事?
係無!
咁代表你比「對泛民既憎恨」蒙蔽雙眼
放低d 咁樣對場運動都有好處
樓主中計喇!woooooooo
Okay,無問題不過你依家冇啦啦割蓆對個運動有好處?
狙擊唔狙擊唔係重點,有無屌錯,有無道理,先係重點

大方一句?已經講左啦,你咪又係繼續扣帽子

btw你話「不嬲」,我先指出你開post已經隻字無提過,講經咩
你堆page有咩咁特別呀
入去睇完,D內容都係支持抗爭者,支持勇武之類普通野啫
有D直頭九唔搭八,
港澳傳統美學,Bio Science之類
入去睇近七日既POST,真係得D圍村相,Science野之類咋喎

唯一共通點,就係呢堆page多數都係反對捉鬼、支持舉美國旗
連泛民主派 · 永遠站在抗爭者對面呢個開宗明義屌泛民既page都無擺入去
反而擺埋D咁大路既page話係熱狗
1. 咁樣證明你仲未脫離個trap

2. 唔係咪唔係 我有指名你係熱狗?

3. 何韻詩三隻字寫係#1
表示支持
但支持者言論如能改善更佳
始於為官有權力
Trump其下有唔少投資
出個口術就令股市翻天覆雨

你話佢從商賺得仲多
我不敢苟同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞