[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
多謝哂你地d Facebook page主擺我上台咁睇得起小弟
個個衝入黎負皮
而家泛民左膠打手大方向係
一.搵位攝鏡曝光
二.搭雞棚造神
三.參與不同研討會記者會拎話語權
四.正式接手 成立大台 做代表同港共講和

唔信?
睇下而家每次有手足屌鳩左膠泛民唔好喺到出醜果陣
佢地就會用返呢個logic答你

再深入少少想翻舊帳
佢地就會話你地應該既往不究
人係會進化云云

再討論落去就精彩
你就會發現你被熱狗添
文化監暴
糾察隊
村長
泛所有陰質野就既往不究
質疑發言就係分化割蓆

然後所謂熱狗page講少少正常觀點都唔可以引用
因為佢係熱狗 佢分化
新會員
你好
無神論者的巴別塔- 不是熱狗吧?
仆街熱狗死全家
你地要知道 做得最多分化 就係熱狗
依個係鐵一般既事實

我唔想分化
但同分化撚割席 係必須
除非熱狗肯收斂 否則唔會變

再者 北歐心科學提出要人忘記泛民2014 16年既惡行
係冇可能

咁將心比己 熱狗既惡行係咪都不能被忘記

既然熱狗放不下私怨
就不要追求人地既包容了
大家造緊神啊
你地而家質疑咪分化割
“你係咪熱狗啊”
販民左膠大台港豬原來唔抵屌
退出左社運
但佢地既私怨並未結束
DLLM
你係熱狗你死全家
咁我利申先,我獨派,好知熱狗係周圍屌、唔守三不原則

但個表係錯嘅,連聖學子都喺上面,就知樓主根本唔熟雨革以來,社運界發生過咩事

可唔可以汲取吓雨革教訓,熟書先嚟拋書包?
私怨撚販民最高章啦
巴別塔即係劉亨利,之前係腦燒既信友,宜家係啤梨台開咪,無情白事被熱狗
陰淳趙雲呢班友笑鳩淘寶老人晨早被熱狗掃地出門
屌人係熱狗都唔該睇真d先啦懵撚
另外,係呢刻我地仲有分裂既時間?有時間上黎開po不如出去宣傳黎緊既行動啦
分化撚成日屌人分化屌人衝(解散軍)同屌人屌(樓主講嘅熱狗)係唔同層次,講到口水乾
依個係我錯 我做research做唔足
既然你知道熱狗係有問題就足夠

如果熱狗唔再分化
大家一定歡迎佢地成為同路人

但好可惜
做乜教精兒登雨革史,諗住考吓佢哋熱普城而家邊個係首領
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞