[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
一屌就係熱狗,咁你同啲肺癆真係識分黃絲同藍絲有咩分別啊
依種態度咪錯哂囉
依家個風氣係所有人都係同路人
指出錯誤必須有方
如果你不嬲都係屌屌貢
我支持你行出第一步改變自己
你都on撚鳩既,泛民係賣港賊,唔撚係義士,屌就梗既,你呢啲泛民支持者柒下柒下咁,屌撚埋你丫

同埋,議員係代議士,被人民監察就梗既,有錯就預左俾人民屌,你估十萬一個月易袋嫁?
佔中幾時發生過?
又係逢熱狗必割
樓主死左去啦!
無可否認陳雲個大局觀比好多人好,咁大力屌佢係因為文化監暴喺雨傘既時候咁硬膠,咁落力反犯民同左膠都係唔想最後機會俾班友瓦解,真心講佢地啲投票都知佢地信唔過啦,上網google犯民賣港睇吓
依家咁嘅局勢樓主唔集中返討論返個問題係度割冇阻人做嘢嘅熱狗蓆有咩居心?
你老母我懷疑你係仆街泛民打手添啊
熱狗攪分化屌非熱狗(包括泛民)都唔係今日既事
不過今次呢個社運佢似乎無乜攪事
各有各做啦, 無必要割
我唔係咩泛民支持者
我原本開post個立場係想重申翻hocc既觀點係冇錯
(Hocc唔係議員 已經比你地spin左去撐熱狗定泛民)

而我提出同熱狗割席既觀點
係因為熱狗心有私怨而經常作出分化
我認為此風不可長
存心想熱狗改變心態

我希望你睇翻我上面講果段野先
咪撚潛呀
邊撚個講永續抗爭咁仆街呀?
你根撚本同淋病同級we connect全世界屌你老母呀
依家呢個局勢做錯少少野隨時累撚死人呀仆街屌你老母
明唔撚明呀,經過14年16年,仲未識分析
覺得佢哋做錯嘢咪無視佢囉,割乜嘢?啲阿叔阿嬸重團結過你哋,你哋點對得住一直支持你哋嘅銀髮族同中年人?
你睇哂全文未?
熱狗想做大台就唔會有陳雲冷氣軍師啦,王洋達都係做記者開台炸喎
作出分析咁嘅問題我想問?
對唔住 我都步入左個陷阱
而班熱狗仲trap緊係個陷阱入面
又或者佢地冇心行出黎
黃洋達依家都只係係熱血時報做大台咋嘛
Cls樓主分化撚
你依家同任何一個人割席即係對唔住之前死咗義士呀
咁我答咗你先吖,佢哋嘅人格問題,我哋係幫唔到佢哋改,只要佢唔好再令任何獨派嘅人坐監,我係暫時唔會討伐佢哋住

你知黃毓民係____就十分好,我覺得好少人知或者信我講。但我覺得熱狗對反送中暫時害處細過____,我聯合次要敵人打擊主要敵人咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞