[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
情趣投票係真
你呢頭割熱狗之後話唔好割HOCC同泛民,真可笑

同埋,依家話緊屌泛民,你同我講HOCC,搞笑嗎?

最後,議員犯錯,人民唔屌得?扣人私怨帽子你都算無恥
侵侵先講第一句就被怒屌信唔過不了,左膠招牌技未衝先抓鬼,繼續兜
以為佢係販民打手原來係柒頭追星族
真係so 9 sad
大家幫幫手討伐解散軍,唔想再畀佢哋害人爆眼甩牙腦出血、機場孤軍仲要畀人割
有冇私怨真係得熱狗自己知
我剩係睇到個表象係熱狗page成日狙擊泛民

唔認都冇辦法
但我想你地放下私怨 停止分化

再者 我不嬲都係講緊hocc
無神論者的巴別塔 < Henry 點會喺熱狗
泛民做得唔啱唔可以指責?
well 嬲下又唔得?
係啦,個個都係熱狗
有錯唔屌得
你呢啲泛民咪又係一言堂
你應該係獨派?咁我話返你知,黃毓民同熱狗反面好耐,唔同路線的
佢做評論,做得好有讚的。
普教中!!!救下香港嘅下一代!!!!
https://lih.kg/1475548

好喇 我係樓主
大家唔好再爭論d無謂野

我講得好清楚 我唔係泛民打手 我用春袋發誓
我只係支持hocc既觀點 覺得大家唔應該狙擊佢
Hocc表達有誤 的確係一個問題
但d page群起狙擊 亦都唔算一個正確既做法

依個問題已經長年存在
我心入面都係想你地放下私怨
唔好在散播分化言論

如果你地冇私怨 當我屈左你地我道歉

如果日後有泛民或者其他明星
因為講錯d乜

試著說:_____你咁做唔岩 應該_____改善

我唔想大家再推依個post
出翻去推其他有用既post
當然 你地仲想繼續留係到狙擊我
我都好樂意向你地耐心解釋
好,覺得你唔係鬼以後要多啲討論,要齊上齊落,互屌完就兄弟
連個list都錯撚晒嘅人話同人解釋
收皮啦你邊位呀
係你地禁入黎狙擊我先
咁我咪向你地解釋翻

依家反而你問翻我係邊位
咁係咪可以同你係仇恨言論
加油兄弟
講清楚好喎,我講緊 henry, 做乜般陳雲出嚟.
有日見到我屌解散軍唔好阻我
Stop喇
葡萄巴都冇謂再覆
依d爭論真係好無謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞