[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
北歐心科學 NordicHearts
無神論者的巴別塔
港澳傳統美學
敗傲蘿即高 嘥仁時(Bio Sciences)
香港,去死吧
屌爆左膠
中央聖學子
政政唯識
美麗新香港
杜亦匡
Seven Chuk
葉政淳
趙雲

請大家提防依d Facebook page
經常大大力吹奏泛民既錯處 因為佢地同泛民好大仇恨

熱狗宗旨:緊貼捕捉泛民錯處 香港未來? I don’t fucking care

如果有留意開財經既人 就知道中美貿易戰 已經打左接近兩年 兩年當中 侵侵彈出彈入既次數係好頻密 超過10次
實施關稅再取消關稅無限Loop

何韻詩只係叫大家提防商人 唔好比太希望 已經比班熱狗狙擊到傻 但事實上佢係冇錯

大家唔好比班熱狗帶風向
熱狗
熱狗
普教中!!!救下香港嘅下一代!!!!
https://lih.kg/1475548
熱狗
熱狗
熱狗
熱狗
熱狗
熱狗
熱狗
熱狗
熱狗
對唔住啊,阻一阻你

跪求各位幫手airdrop
https://lih.kg/1475776
又熱狗,fact check咗未
好多人都唔知熱狗真係好仆街
泛民為選票 我都好睇唔過眼
但熱狗d言行同手段 真係仆街到不得了
唔明點解仲有人撐
你自己禁入去個page到碌下咪factcheck到囉
你班販民唔係垃圾咪無位畀人入囉

話你兩句就熱狗

不如學快必講唔認熱狗嘅都係熱狗啦

改撚返不推文回覆先
講完不割蓆下一句就蓆
不因人廢言,
岩聽咪聽
唔岩聽咪唔聽囉
仲細咩
啲販民打手成撚日9吹熱狗嚟打稻草人

人地熱狗都無出過聲咩參選就話人收割

最早講血債票償果個係販民班撚樣囉

食相難睇到

本來販民唔出聲啲人都含撚投票嫁啦
一單還一單先啦
班熱狗好地地屌何韻詩
做乜撚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞