[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
就嚟警狗共狗都係熱狗
你都識講係錯,唔屌得?
最撚分化就係你條撚樣

仲要講熱普城你係咪坐撚咗幾年呀?
唔講我仲以為你係戴耀庭呀
只要有心
個個都係熱狗
樓主真係好撚好笑
個list仲要有咁多熱狗對家/反左臉 多謝提供笑話一則
認真 熱狗常分化真係事實 大家有目共睹
你見到佢地再分化 幫我見一個屌一個
如果係冇既 大家都開心
你都幾撚on9,
首先泛民真係仆街,永續社運cap水
然後唔妥泛民都係熱狗,扣帽子呢啲仆街野係建制最鍾意
你先係真分化
知你係死忠 咁都唔岩聽既
你比左負皮就去翻上一頁
我已經講得好清楚
樓主on9
邊撚個負皮我,查返連仔係話P牌強制不推文

LIHKG 討論區 P 牌及分台調整
https://lih.kg/1459856

我都想有推文能力
熱狗都係仆街
但我唔想再提d過去既事
我開依個post既目的 係針對翻hocc單野

如果你唔係熱狗 咁做咩要嬲
我批評既係熱狗狙擊行為
其實樓主唔使咁快割蔗
等個動亂完咗之後咪知邊個係仆街囉
咁點解要用屌?
連登仔有教:做法有錯 可以改善

我答你:係唔屌得
但我而家日日屌連登解散軍分化,畀解散軍屌返轉頭,所以有力都唔會屌熱狗住

如果樓主唔係鬼,只係真心想提防人唔守三不,可以細讀雨革史,同埋幫手屌解散軍,唔好再畀佢哋害人爆眼
搭左雞棚上神檯不容質疑
支持樓豬
我知2016年熱狗做過乜,但覺得你唔知

要支持梁天琦,就要熟書,唔可以連獨派興衰原因都唔知
P牌喺連登屌泛民會畀人做9係鬼
依家係戰爭啊屌你老母仲小朋友唔屌得
係咪要氹你呀仆街,唔撚係玩遊戲呀
小學生未放完暑假

仲有乜撚都連登依家連登係公海好撚多打手
好似你呢啲政治BB乜撚都唔識分析同思考人講乜你都信就仆街啦
都好嘅,乘機畀啲唔知邊派搞輸社運嘅人,溫吓書
真係好撚戇鳩
樓主你話飛機就飛機啦
多謝你明白
依到好多人都仲好硬頸

我已經交代翻 好持平好清楚
我中左佢地死穴 要比佢地狙擊死

大家理性d 認清翻個事實先
樓主講嘢全部都冇論據論點,淨係識話熱狗喺度屌屌屌屌屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞