[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
我唔知你講熱狗係邊班
你自撚己睇佢點講嘢

咁撚憎侵侵又去出席英美港盟集會?
如果侵侵係冇彈出彈入 hocc點會咁講
佢係商人輕道德 都係事實
但我地想要有美國幫助都係事實

如果依兩個月侵唔再轉軚
香港人咪贏一仗囉
你已經因人廢言到連人哋屌乜都無睇,淨係掛住追星
hocc講乜都啱聽㗎啦,問嚟做乜撚?
可唔可以唔好又出呢啲割蓆分化post住?香港人已經好攰喇,真係唔好咁啦,齊心就事成,好唔好?
人地真係俾到實質例子黎屌!屌你泛民日日陰d陰d起大台~整送中暫緩~不割𥱊,但係佢地好暴力乜乜乜~屌你泛民一直做柒事、賣義士、人血饅頭、賣港到以家都一直有人吹奏真係諗唔明!屌你底俾人入啦
侵侵成功就係佢style彈出彈入, 係令到人估唔到佢下一步做乜, 冇得估先最難對付. 而家就係需要呢啲人.
撚狗都唔識就返去飲奶啦
佢地有部分策略可用,不過熱狗派系既人好多都心胸狹窄
分化撚 blocked
Push
叫人唔割,然後就篤灰,負皮不推文上一頁
中央聖學子都熱狗?無撚野呀?
唔幫手造神
唔一齊造神
咪一齊被熱狗
被“大家”所遺棄杯葛囉
睇下 伍公子都係熱狗黎
一街都係熱狗

文化監暴、泛民黨羽全部都係神聖而不可侵犯
不容質疑 不容挑戰

樓豬收貨未
笑撚死
收皮啦
你都黐9線,雨革嗰時你係受精卵未?

有啲真係熱狗系嘅,中央聖學子講設計架喎大佬?

你咁熟,可唔可以指教吓大家,熱血公民由2014-2019嘅政治聯盟演變、同演變導火線?
你都識講泛民有錯處啦 錯就要認喎
唔通仲俾班呃票嘅賴地硬扮可憐呀?
最奇怪係中央聖學子變咗熱狗,真係暴露晒打手身份
依加係咪真係唔盲撐泛民就全部都係熱狗
如果佢地係屈人嘅, 咪直接反駁囉
部分左膠真係有同過勇武抗爭者割蓆, 講返啲事出黎大家咪自己考慮班人信唔信得過, 咁先真正係冇大台, 大家自己跟返自己立場、願景判斷返咩人係信得過, 咩人只係有共同敵人, 要防佢背後插你一刀。
樓主你分化完潛水呀?

呢個時間搞分化?想星期日起大台?

不割蓆不分化,唔會有個但字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞