[月經]不割席不分化 但熱狗 不了

252 回覆
59 Like 196 Dislike
而家邊個係私怨撚
叫人唔分化,自己分化人
無興趣factcheck你,
你係左膠?你唔係左膠?

BTW

左膠死全家
罐頭文係咁
咁我希望你好好了解點解熱狗今日會咁大仇恨:

1. 熟讀由20140922-20161001,泛民對本土派-熱血公民系做過啲乜
2. 熟讀本土派自雨革到反送中嘅派系演變

我係獨派,畀熱狗咬過好多鑊甘嘅、亦知佢哋為人,我仍同情佢哋多於泛民。而且如果你真係有留意,其實佢哋自反送中起係屌少咗、幫多咗

加害者未道歉,我既唔會要求佢哋呢刻道歉,更加唔會要求受害者放下私怨,呢啲叫真正嘅唔分化
熱狗有熱狗問題,但只要佢哋唔會阻前線衝、唔會阻後援9行9坐,我就唔會屌佢哋
喇我而家就屌你老母
乜撚嘢永續抗爭咁撚難聽都講得出
大家都知我地得返呢次機會
而家唔係割蓆分化

係你條撚樣根撚本都唔係同路人

分化撚
不了
股場真漢子 #134141 已BLOCK
anymore?
你鍾意咪話我熱狗囉
講到明唔分化唔割蓆
有陣時泛民又好熱狗又好
人地下下提住 你唔岩聽咪當果邊發UP瘋
岩聽咪記住 多少提防下
唔洗下下都點名扣帽子
得罪講句
你真係要捉鬼 唔該唔好捉D唔捉D 齊章D啦好嘛?
老實講,如果泛民同熱狗嘅惡行一齊要記實,有其中一方嘅罪行係遠超於另一方,而且仲影響緊反送中,次次累前線爆眼甩牙腦出血

我費事分化唔逐項罪行列出嚟
我真係理撚得你屌熱狗啲乜
而家屌緊你講句泛民壞話就話人係熱狗
仲要盲撐泛民

六月開頭一個二個叫人鄺神
人地講撚完唔造神就執人口水尾話唔好造神
仲有之前叫人血債票償啲post呀 是鳩但都有幾千正評 抨擊呢啲嘢嘅post就被打壓, 話唔好分化

食屎狗
好喇 不論你係熱狗Fans定係咩派別
我剩係想表達一個信息
好多熱狗Page經常放大&狙擊泛民既錯處
點解表達唔可以持平中肯要黎橫節曲
正確既表達方式 連登仔有教學
而明顯地hocc都係犯左同樣錯誤
我認為此風並不可長

Hocc批評侵侵依件事
我認為可圈可點 侵侵既主張係國民保護政策
香港明顯只係侵侵既籌碼
中美貿易戰侵侵彈出彈入都係事實
我認為hocc叫大家提防係並無錯誤 但表達有誤

我覺得係要同熱狗割席
因為熱狗長年累月都係分化緊同路人
我覺得熱狗係要收斂一下
最好係放下私怨
(我知道你地好多facebook page主有mon緊post
當係我苦口婆心求下你地 試下放下私怨
持平d咁指出同路人錯誤)

同樣地某巴打都提出左唔少熱狗惡行
證明熱普城其實都有好多錯誤既過去
如果熱狗放唔低對泛民既仇恨
要不割席咁一齊行落去 係冇可能

最後 我想向中央聖學子道歉
係我research做得不足

大家唔好再推我個post
但可以share我依段說話比熱普城知
唔該咁多位香港人
呢條友鬼黎,唔好推post

熱狗 hocc 不分化
你真係唔識架喎......你噏嘅人名裏面,有幾個根本唔係熱血公民成員
我要重複,社運界之中,最唔收斂嘅就係____,唔係熱狗
話你係熱狗就熱狗啦
我想問P牌係咪一律回覆都係不推文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞