跪求:818請各位手足聽話一次,唔該

846 回覆
2974 Like 124 Dislike
721 811
如果818大家係有共識係全和理非
我相信勇武係一定會專重 唔會衝or刻意堵路
除非係鬼先會刻意唔聽勸告,係都要搞事。
但係幾百萬人 一個維園點放得哂
一陣過小小啲狗就吠 喊打喊殺咁
咁多人 行出馬路都要比你話鬼 你不如用念力抗爭啦
咁你答我點解要有依一日?想追求達到乜野目的?

如果聽你講話聽民陣講,佢話我地階段性勝利解散運動,之後割席,咁你點睇?

個個禮拜地區遊行本身都係和理非開頭,係有狗逼害先被迫勇武啫

我絕對唔介意有一場極大型和理非遊行,我都希望係成功可以推動成件事

但係唔好我希望有咩事就切割前線,就話係鬼,對一班撐左兩個月嘅手足係極大侮辱

無勇武無和理非是但一樣,你同我都無得818
咁太多人都冇得唔出馬路既
少人咪坐下囉
push
拉住佢唔好比佢帶風向
不要說推 試著說 818見
要打狗可以暗地裡麻包袋
又話冇大台 而家又話要聽民陣話
媽啊 我好撚亂啊
如果做到完美和理優
大陸嗰啲咩所謂既恐怖主義謠言就會不攻自破
所以大家真心818做一日和理優
我覺得大家唔好俾班所謂「勇武」既人慫恿到

第一,班狗都一定有連登ac,你覺得佢地唔識搵人入黎扮「勇武」鼓吹你地一齊去勇武?

第二,著唔著gear係留俾你自己決定,但要諗下著gear既目的係咩,係用黎保護自己,並唔係俾個藉口係上前線勇武。

第三,今次都吹哂風話係和理非主場,社會上都充斥著想暫停所謂「勇武」既行為。同樓主所講一樣,點解唔可以暫停下勇武先?有咩事咪散同退囉,再加上一定有班鬼混入黎煽動,咁既時勢避避風頭都好應該。

第四,頭先已經係反對通知書個po到見到,一見到話反對就有班「人」衝出黎講話「咁即係要開波啫」之類既說話。明眼人一看都知係想從中挑撥離間,引勇武開拖。

第五,只要堅持唔勇武,做一日和理非,根本唔需要捉鬼。 既然如果大家都願意做一日和理非,就算有班鬼係到搞事,只要我地盡早遠離,見到有「人」俾狗捉住就更加唔需要理唔需要救,一定係鬼黎,因為若果同路人無人勇武既話,撩事鬥非者必為鬼。

第六,依家文宣嗰面都已經將事件推上到國際層面,多國都關注都支持,呢個時候更加唔可以俾共狗有位入,用所謂「極端暴力」去惡名化我地場運動

最後,我只係一個和理非,但絕不割席,亦非在此分化。
但我想大家諗清楚,次次都話be water,但次次都有人死守,最後受傷被捕。作為和理非既我次次行完就無下場,睇住一個個手足俾人打同拘捕都好嬲同傷心。所以我今次真係希望各位能夠做一日和理非,做俾大眾睇我地要和平示威係真能夠做到,從而將矛頭再直指政府,話俾全世界知我地今次真係逼於無奈先要去到勇武抗爭!
626 圍狗屋,有隻狗衝咗上去
冇手足跟,得佢一個畀十幾個記者圍住影
全和理非818
同意
用人數證明民意支持勇武
同埋之前政府話過如果和平就肯傾下
就和理非一次,睇下政府點
反正勇武已經無大效果,不如換下人
和理非呀 空acc
屌你post主強調大台呢個詞,跟手你班友就幫手插兩刀,講到民陣自己話大台咁
夠啦你 得你係到唱反調
有人無故失控立刻制止
今次絕對係和理非主場!
但都會帶定豬嘴同眼罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞