跪求:818請各位手足聽話一次,唔該

846 回覆
2974 Like 124 Dislike
Gear 照帶in case 班狗無啦啦撩交打放TG
但係真心今次一定要和理非
如果有鬼 手足我地呢次一齊克制唔好郁佢 淨係制服佢
818見 818 出黎呀 出黎呀

我明 如果到時真係比人搞 咁起碼多啲和理非做證 唔係示威者搞事
依家有個好大既問題係好多和理非真係跟晒警方指示
警方出左反對就唔敢出黎
如果依家不停用勇武方向宣傳 佢地更加覺得出黎係會食煙而不了不了

我地依家應該用全和理非鼓勵佢地出黎
今次如果更多和理非肯對抗反對通知書行出黎 係對運動日後發展一個好大既進步
因為和理非本身就係唔敢做有機會踩界犯法既野 (所以佢地先係和理非)
如果今次有100萬人肯對抗反對通知書而出黎 一定係818最大收穫 直接幫和理非升級做勇武 效果唔會差過71
一早就要咁講
Agger
Sor9
Gear 一定不能缺
預左政府一定會set好哂局比你地踩
搵班鬼帶頭搞事
成班手足走去勸止(其實都係鬼黎)
就好容易引到班真既示威者去勸止
之後場面混亂
搞事既鬼同勸止既鬼就升級 動武
到時黑警就出場表演了

堅持和理非 紙上談兵好撚容易
到時候自己執山
無論如何都唔可以有大台 民陣只係做搞手 絕非大台
但係818 只得和理非 但係一定要帶gear
啲狗stop and search 搜到Gear拉人點算?圍唔圍啲狗?
又黎捉鬼論
你唔悶我都悶
有人要搞事咪由佢自己一個柒囉
捉乜鬼
一用個捉字大家又有舖癮
捉到固然之好
如果捉錯左?損失一定大過你捉唔到
Gear一定要帶 唔洗著住
保障自己
你唔知啲狗會唔會痴線
全力用全和理非宣傳
我無野講
沙田個次冇帶gear 出晒事
制服都唔使 由啲鬼自己3 4隻on99
最緊要大家齊心 克制 小不忍則亂大謀
有鬼煽動
唔好理佢
和理非根本冇論點捉鬼
就算佢係鬼佢都害你唔到
只會增加遊行人數
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞