跪求:818請各位手足聽話一次,唔該

846 回覆
2974 Like 124 Dislike
會堅尼地城排到去小西灣
818,俾和理非出一分力
香港人集氣,唔可以少過200萬人,
坐爆維園,不見不散
邊個做乜邊個就係鬼呢啲言論好撚un耳 平時分分鐘又係啲唔睇清楚唔知咩事又一句話 做乜就係鬼個啲武斷撚
pish
毋忘初衷
五大訴求
缺一不可

兄弟爬山
各司其職

光復香港
時代革命

612 721 811

818 和理非assemble
--------------------------------------
“無大台的下一步! 無符號(semiotics)!”
https://lih.kg/1464335
唔該有個意識
見有人想做野嘅 唔好唔理
捉住佢問佢點解
好多時班人其實唔係鬼
係有人叫幫手 就去左幫 不過可能幫左隻鬼
所以 問清楚 講明和理非 要理性行動 和平行先
帶gear 同black bloc保護自己
記住我地冇大台 一直都冇
民陣唔係大台 係搞手
818 出黎啦
Remember it’s now or never
push
支持和理非
明白樓主諗法 但你用到必須呢啲字眼好難睇 好好地問無問題 大家都明白
下下話勇武必須和理非
前線有冇話過和理非必須做啲咩?
公平啲 大家都係手足
唔係話唔支持和理非 而係有好多問題都没解決到
迫爆左維園之後可以點 企出條街就會被人話係非法集會 唔企出嚟 又冇位join個集會
gear嘅部份 如果有同路人俾popo搜袋 咁我哋圍唔圍 主動去圍ㄧ定會有人係勇武係鬼 唔圍就放生手足

聽民陣話 又要侷住俾D掌聲自己 唱今天我
但係點到好 818盡可能和理非就和理非 始終決定權ㄧ直到係各位手足到
聽一次民陣 就一次啫
谷人數先,裝唔裝唔重要,如果大家都零裝,照用暴力清場啲畫面夠晒慘無人道
再嚟一次百萬和理非,再嚟一次紅海,畀國際社會見到我哋嗰份堅持。
Be water最高境界係適當時候勇武,適當時候和理非。
圍圈小組討論 再設大台輪流發言
再開手機前燈唱今天我
支持818和理非
但唔明咁嗰日係咪唔會照行 就咁逼去維園算?
好多和理非朋友話照遊行
補充,係818,同818之前都唔好再勇武流血被捕,機場一役已經出左黃牌,唔好等到紅牌先後悔!
咁既場面仲唔夠?我唔想再有手足受傷黎做新聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞