跪求:818請各位手足聽話一次,唔該

846 回覆
2974 Like 124 Dislike
去去去!818 818 818

呢個post要推,隔離都要
「要消滅一個文化首先要消滅佢嘅語言」反對刪去中文科卷三聆聽卷四說話

https://lih.kg/1475442
冇可能靜靜雞通過
電郵:taskforce_cur@edb.gov.hk
唔係好難快d send email
唔洗你出黎啦已經
又話兄弟爬山 又話核彈都唔割 又話各自努力 又話冇大台
媽呀好亂呀
老弱婦孺係唔係一定要上街先係同路人?
睇黎正苦好驚818純勇武
Push
一定要帶豬咀
萬一班狗又鳩射催淚可以俾老人家同小朋友
唯有相信香港人唔會俾人水到
由一開始到而家我地都係咁
點解唔信多次?
班狗黎清場同我地主動有唔同
所以我同意係要帶gear 但唔駛主動上裝
818打一日被動 淨係818
你見唔同既國家領導都係已經好關注
有啲依排重岀埋聲
如果我地完美和理非 啲狗都咁撚樣做
係增加我地之後勇武既本錢
咁咪都係佔路 咁到時咪仲危險
記住每次行動既目的
之前手足係要製造輿論,消耗狗隊,所以決定要行動升級
攻入立法會,衝擊中聯辦,遍地開花,圍狗屋

但今次818
我地要既係人數,目的要俾全世界知道過左兩個月民憤有增無減
所以係818激進係弊多於利

利申到時真係有激進行為都係唔割架啦,要輸一齊輸!
冷靜 只不過係到討論緊
推 818和理非大遊行 推到頂唔該
邊個想勇武留番10月1送份大禮俾中共
818就俾人拉尻左10月1個PARTY就無你份啦

喱個唔係大唔大台嘅問題
希望大家明白
唔該大家呀
share 畀屋企嘅廢老啦!!
P牌推唔到啊幫幫手
【文宣】畀廢老睇
https://lih.kg/1475569
不如解釋一下818純勇武既好處
Push 呀
記住每次行動既目的
之前手足係要製造輿論,消耗狗隊,所以決定要行動升級
攻入立法會,衝擊中聯辦,遍地開花,圍狗屋

但今次818
我地要既係人數,目的要俾全世界知道過左兩個月民憤有增無減
所以係818激進係弊多於利

利申到時真係有激進行為都係唔割架啦,要輸一齊輸!
屌,乖乖聽民陣講嘢咁難咩
一家大細係會考量好多安全因素,比佢地安心出一次黎得唔得呀
總之大家準時到達目的地,聽民陣指揮,明未?
.......有人俾狗捉 唔救既說話你都講得出口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞