跪求:818請各位手足聽話一次,唔該

846 回覆
2974 Like 124 Dislike
首先唔會認民陣做大台
不過認同和理非全日如二百萬加一果陣完左之後都冇任何衝突
gear照帶準備左先
我講緊係佢拉我地唔晒
而且得民心
如果你認為捉我字蝨係會令場運動好既你咪慢慢捉囉

如果你堅持818係一定要衝
我拜託你唔好出
連be water咁基本都做唔到真係唔好亂出
agree
支持一日和理非
忍一步海闊天空呀
字眼已經極大問題

撤回?暫緩?

加上個ac空白嘅!
一句講哂,係唔係唔當老弱婦孺唔係同路人?

睇黎正苦好驚818純和理非
818 和理非是個策略,最近啲狗記招不斷抹黑前綫,當日一定要用過百萬香港人場面, 一巴打落林鄭政府度,話卑林鄭知香港人不會與她口中的極端恐怖分子割席,所以當日切切實實要和理非,讓這埸運動有收有放才令對家兵敗如山倒[
agger
咁你不如又解釋一下818純和理非既好處?
200萬人加1個次重唔夠和理非?7婆有理過你地咩
要和ok
但我唔要大台啊
一有大台個運動就會變質!我理撚得你係唔係一日
明唔撚明啊???
如果大家都唔衝 衝既一定係鬼 點解要救先?
當然個前提係大家都有共識唔衝
又話兄弟爬山 又話核彈都唔割 又話各自努力 又話冇大台
媽呀好亂呀 叫班勇武點諗呀
Gear帶埋好似好啲 最基本眼罩同豬嘴
你知依家7月 唔知班狗幾時見到人幾時 又見到「人」架嘛
佢地唔識分 有咩事保護左自己就散水

有鬼就唔好理 由佢自己衝
一句講哂,老弱婦孺係唔係一定要上街先係同路人?
睇黎正苦好驚818純勇武
咪痴啦

你覺得純和理非機會大d 定係純勇武機會大d
就即管覆多你一次

記住每次行動既目的
之前手足係要製造輿論,消耗狗隊,所以決定要行動升級
攻入立法會,衝擊中聯辦,遍地開花,圍狗屋

但今次818
我地要既係人數,目的要俾全世界知道過左兩個月民憤有增無減
所以係818激進係弊多於利

利申到時真係有激進行為都係唔割架啦,要輸一齊輸!
up
全民和理非唔代表班狗唔會周街搜,搵到豬嘴點拆?
如果佢因為出馬路開波 我諗到時大大條道理開佢波 (要俾記者影左先)
我冇叫人唔還拖

只係當日 人不犯我 我不犯人
Sor 無認到名

咁係咪即係由今日開始有番大台?如果一路繼續有大台咁你點諗?

記唔記得71個日民陣叫人去遮打道唔去立法會?

我唔係反對和理非,我贊成乜柒都做乜柒都試

但係我反對任何大台,同唔妥咩野一郁就係鬼 帶gear又係鬼,咁即係切割
到你解釋未呀
係唔係而家係到叫唔好勇武就果日一定冇?係既我不停推po
如果我地抗爭既 主動退一步 818做一日和理非
港府同中共重邊有藉口話我地
唔同既國家領導人都望住中國 揾緊位入中國一波
我地就係要創造依個缺口

我同意有風險,但係818勇武既風險唔見得比818全和理優小。所以我地818打被動,帶gear但唔主動上gear。
相互相承
只係818更適合全和理非
無人理 817 光復紅土 同聽日嘅學界集會
https://lih.kg/1475581

求下大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞