跪求:818請各位手足聽話一次,唔該

846 回覆
2974 Like 124 Dislike
記得仲有816 攬炒巴遮打花園集會呀
請大家要出嚟!和理非返一次!
p牌仔覺得連gear都應該唔帶
原因有兩個

1. 今舖民陣有機會叫得郁班父母年齡嘅終極和理非 佢地唔睇連登唔睇tg 甚至有可能係轉軑而第一次出黎 呢堆人普遍驚青 見到頭盔眼罩出動就真心驚+會走
理論上氹得掂越多和理非留低 勇武就越安全 越少手足被捕
劇本上最好係後生勇武同和理非形成tvb燒野食mode咁和諧 等佢地覺得我地真係能放能收 雖然好慘俾狗恰到上心口 但係 我 地 肯 為 終 極 目 標 忍
最理想就係打慘情牌 等全部記者訪問嘅人都幫我地講好說話 順便幫機場個單洗白白

2. 要和理非上身 唔係淨係大唔大台嘅問題 而係呢個行完嘅7點後勇武仲predictable過6點鐘新聞全世界都知我地會升級會撚狗會快閃會捉鬼 所以就係要出其不意 轉一轉模式 等政府估我地唔到 起碼都逼佢啲sup9新聞稿無得ctrl c ctrl v啦🙄🙄🙄

和理非遊行有無用?
無咖
推唔推得上國際新聞?
應該唔會啦
咁和乜7理非呀?
無計劇情需要

利申 進化緊去勇武嘅和理非
等緊819覆佢老母桌!
各自修行左好耐啦,今次大家一齊做一次先啦,818要令人知道我地唔係主動勇武,係迫於無奈先咁做,同埋要令到更多人支持我地,因為有啲人見到勇武多左之後就唔太支持我地。
若果大家真的堅持818係和理非,0武力就唔好帶gear。一嚟唔怕有手足突然忍唔住手衝,二嚟冇機會比鬼搞事。
同意,同我個post一樣

建議文宣組多宣傳:
- 齋坐齋企都可以塞爆港島
- 唔怕悶唔好走,一齊傾偈
- 怕影大頭就cap+超+口罩,唔上gear

818係要show團結,冇得行就坐爆維園,唔夠坐就坐爆港島
https://lih.kg/1475691

一定要出!
818,我唔會著gear,再次走完全程
https://lih.kg/1475899
得返黑警鬼同公安 國安 武警 係到衝 人數少少
818其實預咗做show噤做,spin返和理非外,strategic d 諗嘅話前線都可以借時間休息一下,順便再諗點樣拆黑警嘅招數。而且都要mobilize返班和理非(毛主席當年都係靠mobilization嚟上)

黑警見和理非都衝嘅就係文宣做嘢嘅時候。我哋唔犯錯,但對手繼續犯錯嘅我哋都有得着。
push
只有和理非既集會,用人數同外國講香港需要一條出路!
Pish
帶gear
自保 保護同路人
真。和理非 有事就走 唔好留
Push
推啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞