<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [4]

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
11月12月個期滿哂(仲有印尼外景)下年又會總鋪師加 kid歸隊
一日陳百祥唔係指木曜果個咩
我記得佢仲話都唔知拍
拍自己拍嘢
https://www.youtube.com/watch?v=Ex8mQym7qHk

條片上年11月果陣拍既
其實果陣都無諗過香港會搞到依家咁,eric同百祥識諗既
呢啲個個藝人見都咁講
總舖師2果個一日陳百祥好似唔係指呢個
可況啲人都係想睇百祥平時做咩 冇咩人想睇叻哥
運動會1226先播
咁遲...
直播講阿部加入 暫變6大金剛(3男3女)又多一個講日文

另外個日運動會好似唔止呢幾位
https://youtu.be/LALwsKuBsmM
唔係太想睇阿部成日出現
真係純花瓶

運動日嘅囡囡應該係得依一堆
btw真係估佢唔到,竟然邀本本
阿部其實唔錯,睇花店個集就知,同埋今年木曜經常同其他youtuber 合拍,咁加入新自家藝人,有利無害
温泱唔係成日拍到,有多個女藝人,阿公同節目變化可以多d
其實痴痴最啱木矅風格
依個真

兩次合作(牧羊同海關狗)都好合拍好好笑
北海道之旅一開頭原本蔡哥話唔得閒,百祥都係話搵痂痂頂
不過佢始終要兼顧自己個yt channel ,唔似阿部係自由身
無得成日搵佢
痴痴連阿公都驚左佢
我覺得千千都唔錯
黎緊阿公會唔唔會飛甩泱泱痴阿部
agger 畢竟ytber 要由0開始自己落手做,木曜咁chur既7日系列(笑),間中拍一集可以,想好似坤達哥咁加入做主持,她可能要成日缺席拍攝。
會啦,邰哥應該會想比觀眾有新既睇頭
今日係一日警察
但冇可能一句話佢地識諗就當件事唔會發生
唔清楚佢究竟拍咩不如問吓 唔好估估吓
真係唔想到最後一日啊叻
我係從來冇覺得佢地會拍一日阿叻
6月之前都係覺得佢地只會拍一日百祥
百祥好識公關 自己又係香港人 唔會點亂咁黎
你地講到咁 我信住先啦

今集繼續發揮柯南stype,去到邊都有事發生
Ig?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞