<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [4]

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
其實一早就唔應該去日本
佢地返黎時 個個自我健康管理仲未出
俾著佢哋喺香港 佢地應該畀人插到飛起㗎啦 ,隔離呢啲嘢都唔謹慎d, 主辦單位仲奇怪呢啲時勢,仲照搞頒獎典禮 仲要有youtuber喺日本同韓國返嚟
邀請黎既觀眾佢都冇查啦講真上班果邊仲要係呱吉帶頭 呢獲真係睇下佢地個邊點拆
但19號果陣佢地開直播
話係知道日本有d嚴重,但約好左鋪排左好耐,所以照去
只係折衷唔去東京只去茨城
換過另一個角度睇,台灣人防疫意識提高都係好事
木曜同阿圓大獲好多,我睇d台仔話走鐘獎邀請人黎果陣有講話做好自我檢疫果d
本本呢d mk妹
邊會搭得上嘴
有無人有做深度會員? 博恩同阿公既深度談係咪真係有得睇?
原來直播果睇仲聚餐
互交口水
真係抵屌
真係有,坐車嗰陣傾,詳細唔係好記得,好似都係關於博恩夜夜秀(博恩之前做過個節目,會邀請啲嘉賓,試過有柯p,蔡總統同埋條魚),
剪咗ard 10min 出嚟
致 所有的觀眾,我們是上班不要看

我們在2月29日舉行了第二屆走鐘獎。但在活動結束隔日(3/1)發現有來賓自二級警告區域歸國,依照衛福部與疾管署規範,不需要居家隔離,但疾管署建議外出時需佩戴口罩。出席本次活動時,雖有嚴格消毒與體溫測量,但未落實強制配戴口罩,作為活動主辦單位,是我們的疏忽。

在發現此一事實之後,我們立刻聯繫來賓進行危機處理。由於活動是邀請制,所以掌握所有來賓與觀眾的身份與聯絡方式,建立了完整清單,並且由我們親自一一去電聯絡。除了告知事實外,我們也做了健康追蹤管理,確認每個人目前是否有咳嗽、發燒、下呼吸道感染等症狀。也建立了體溫量測計畫。相信有很多當日觀眾,已經收到我們聯繫。

很多人有個疑問,就是為何要舉辦走鐘獎。走鐘獎並非是一個對外售票或者自由參加的活動,它是邀請制的來賓限定活動。來賓與觀眾都是限定、且有完整聯絡資料的對象。我們比照近期許多台北市藝文活動,決定不取消活動的進行。

我們很抱歉,造成社會的驚擾,沒有保護好來賓與觀眾。但我們正積極處理,所整理的清單與個人健康資料等,基於隱私不會公佈或提供給任何媒體,不過我們會與疾管署密切配合,確保防疫沒有任何漏洞。

全體上班不要看人員 上
本來5週年,現家搞到咁
佢夠膽照行其實防護做足都可以既,但你D嘉賓個個都要露樣吸人氣拍片做題材
仆街D講句,真係中左台灣YT界天變
我睇runningman 前排韓國本土未開始爆
原本話去歐洲都改室內

木曜風頭火勢仲要去日本
今晚冇直播
本來有一絲希望會搞連線直播
無啦
佢地依家出黎做live講乜都死
一個唔覺意講錯野仲衰
靜靜地過依2個星期先係最好既方法
本身敏感度太低
死症黎
成team 人都係咁
真係唔掂
奇就奇在邰哥都冇叫佢地hold住先個下先奇
按佢嘅人生閱歷冇理由唔知會出事
其實泱泱岩岩返台灣既時候其實就有取消公開行程

唔知係咪關youtuber 之間見面又或者演藝層面上鬆懈左,但我諗佢地基本防疫意識係有既。

算啦 都發生左都無謂再講,呢兩星期停比佢地冷處理都係好既。
麥卡貝節目上面寫下一次直播係3月19日
唔知Kid會唔會個日回歸
希望有
好掛住佢
話時話有無人記得Yuri?
之前係咪有巴打話集運tee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞