<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [4]

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
依d野大家明我覺得冇問題
好過好多藝人唔出聲都算仲走埋去做護旗手
呱吉都係少數公開撐香港既youtuber
溫啲圖一張正過一張
聽日好似係一日國道公路警察
想搵人仔嘛 出賣humanity
聽日直播有來賓 百祥琴晚木曜ig 有講 話可以期待下 仲咖啡店3月開幕

佢冇刪檔 想睇返直播既可以搵木曜ig 睇番
著和服都暗着心口驚走光嘅人
經歷咗咩事變得咁大膽
對邰哥冇咩好感,最記得N年前康熙不留情面玩陳漢典,搞到康永哥都忍唔住打完場,成陣老屎忽出哂來

早幾年佢冇工先改返少少臭脾氣,不過早期佢都成日罵泱泱
同埋應該係下星期四播民宿三 (本本 博恩)
始終都係鍾意泱泱多啲
節目效果?
因為陳漢典係佢揀出黎架喎

我記得有一集康熙邰哥有上
咁平時都係小s同康永哥串下陳漢典咁
果集邰哥又係到咁緊係串下佢大牌又笑佢收好多錢拍廣告
果集就黎完嘅時候 邰哥有講陳漢典私底下係一個好有禮貌嘅人
當時佢係好認真咁講 所以我印象好深刻

之前一日系列邰哥去google番工果集
當時佢打左電話俾陳漢典 幫佢推歌 果陣佢岩岩出左先不要
不過百祥就好似有問中意定唔知覺得漢典定kid邊個勁啲之類
邰哥就答左kid 可能佢覺得kid真係勁落力咩都肯做

不過我就無睇過全民最大黨
果個時期好似都有幾多人唔中意佢
後來我再睇番康熙 覺得邰哥同以前真係好大分別
唔知係因為電視同youtube嘅框架限制問題
定邰哥以前就係要扮好惡果種大哥級
定佢真係變左呢
但我睇佢上玩很大我覺得佢真係一個好有笑點嘅藝人
成日話唔做唔做最後都係做曬啲任務嘅人
不過講脾氣應該冇人臭得過乃哥同趙哥
今日一日木曜巧克力
乃哥隻廢老格好撚黑人憎
又唔輸得又要面
邰溫坤部
架妹真係唔得呢

今日直播最尾 邰哥比泱泱嚇到
我覺得比列走其實係因為百祥
成日要幕後工作人員上鏡
唔知係咪我問題,隻新歌似派膠多過認真

蛇丸就笑到我扒係度
我發覺溫妮成日比邰哥無視好慘

明明同其他兩條女一樣咁靚
比列真係走?邊度講 我好似miss咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞